Ανάσες έκοψε η Μαιρούλα

14.12.2001
Αγαπημένη μου Δημητρούλα, α λα Μουλέν Ρουζ χόρεψε η χυμώδης Μαίρη Σκόρδου στα γυρίσματα του χριστουγεννιάτικου 'Πρωινού Καφέ', κόβωντας την ανάσα των αρρένων παραβρεθέντων...
Αγαπημένη μου Δημητρούλα,


α λα Μουλέν Ρουζ χόρεψε η χυμώδης Μαίρη Σκόρδου στα γυρίσματα του χριστουγεννιάτικου 'Πρωινού Καφέ', κόβωντας την ανάσα των αρρένων παραβρεθέντων και -σίγουρα- των γυναικών που έχασαν για αρκετή ώρα τα βλέμματα από πάνω τους... Τα γυρίσματα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης στη νέα μουσική σκηνή, ονόματι 'ΓΗ'. Η Μαίρη του Big Brother έκλεψε την παράσταση και κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις, αποδεικνύοντας ότι ''οι σεξοβόμβες ποτέ δεν πεθαίνουν και ξανά προς τη δόξα τραβούν'' και ότι κανείς δεν μπορεί να την θάψει αν η ίδια δεν το επιλέξει!

Εκεί λοιπόν που είχε δημιουργηθεί μεγάλη ένταση στον χώρο του μόντελινγκ, επειδή η Μαιρούλα θα έκανε την εμφάνισή της στην πασαρέλα, εκεί που ήθελαν να την τελειώσουν ερήμην της και εκεί που οι φήμες περί διασημότητας που σιγά σιγά ξεφουσκώνει οργίαζαν, η εθνική μας μπαργούμαν δέχτηκε με ιδιαίτερη ευχαρίστηση την πρόσκληση της Ελένης Μενεγάκη να συμμετάσχει στο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα που ετοιμάζει.

Με μαύρες ζαρτιέρες, λευκό δικτυωτό καλσόν και μαύρα σέξυ εσώρουχα χόρεψε στους ρυθμούς της μουσικής που έπαιζε αποκλειστικά για εκείνη και είναι σίγουρο ότι όλοι οι πιστοί θα προσέλθουν με ευχαρίστηση στο χριστουγεννιάτικο κάλεσμά της.

Οι υπόλοιποι καλεσμένοι του σόου, που έδωσαν το δικό τους δυνατό παρόν είναι οι τραγουδιστές του κέντρου 'ΓΗ', Γιώργος Αλκαίος, Διονύσης Σχοινάς και Ελένη Καρουσάκη, αλλά και ο Χρήστος του Big Brother. Η παράσταση έγινε κάτω από τα βλέμματα πλήθους κόσμου που έσπευσε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Ελένης!

Tώρα, να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω τι είδους έμπνευση είναι αυτή που είχε το αγαπητό Ελενάκι, όμως πιστεύω ότι η εκπομπή εκείνη τη μέρα, όσο και αν κοροιδεύουν οι περισσότεροι τώρα που το ακούν, θα σπάσει τα μηχανάκια της AGB. 'Οπως και να το κάνουμε, θέλουμε δεν θέλουμε, τα παιδιά του Μεγάλου Αδερφού αποτελούν πλέον δημοφιλή πρόσωπα, τα οποία κάθε παρουσιαστής θα ήθελε να φιλοξενήσει. Διαφωνείς;