Η ρουχοκλέφτρα Γουινόνα

14.12.2001
Αγαπημένη μου Αγγελική, το πρωί που πέρασα από το περίπτερο της Μαρίτσας με ενημέρωσε για τα τελευταία νέα που απασχολούν το Χόλιγουντ κι έχουν συγκλόνισε την ίδια. "Η Γουινάνα Ράιντερ κατά πάσα πιθανότητα είναι κλεφτρόνι" μου είπε με άκρως προβληματισμένο ύφος.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το πρωί που πέρασα από το περίπτερο της Μαρίτσας με ενημέρωσε για τα τελευταία νέα που απασχολούν το Χόλιγουντ κι έχουν συγκλονίσει την ίδια. "Η Γουινάνα Ράιντερ κατά πάσα πιθανότητα είναι κλεφτρόνι", μου είπε με άκρως προβληματισμένο ύφος. Η είδηση δε μπορώ να πω ότι μου έκοψε τα ήπατα, ωστόσο μου κίνησε την περιέργεια. "’Μα αν κλέβει η Γουινόνα με τα λεφτά που έχει, τότε τι θα πρέπει να κάνουμε εμείς τα φτωχαδάκια;"

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη σε γνωστό κατάστημα του Μπέβερλι Χιλς. Η ηθοποιός είχε πάει εκεί για να αγοράσει ένα σκουφάκι, όταν όμως είδε ότι το εν λόγω μαγαζί είχε όλα τα καλά του κόσμου, της...έπεσαν τα σάλια! Ειδικά, δε, όταν βρέθηκε μπροστά σε κάτι φοβερά μπλουζάκια δεν κατάφερε να αντισταθεί κι έτσι άπλωσε το μακρύ της χέρι και τα έχωσε με τρόπο στην βαθιά τσέπη του παλτού της, το οποίο είναι ειδικά κατασκευασμένο για τέτοιες περιπτώσεις. Λίγο παρακάτω, είδε κάτι άλλα ρουχαλάκια μούρλια τα οποία επίσης απέκτησε με τον ίδιο τρόπο. Όταν έφθασε στο ταμείο για να πληρώσει το σκουφάκι (για το λόγο αυτό άλλωστε είχε πάει στο κατάστημα) τα ειδικά μηχανήματα ανιχνευτές άρχισαν να χτυπούν ωσάν δαιμονισμένα. Από τον έλεγχο που της έκαναν ανακάλυψαν ότι η Γουινόνα είχε σουφρώσει ολόκληρη...τη χειμερινή κολεξιόν τους.

Στο Χόλιγουντ δεν καταλαβαίνουν από διάσημους και μη και την επόμενη στιγμή η Ράιντερ βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Μπέβερλι Χιλς. Εκεί, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως στην τσάντα της είχε ένα κινητό φαρμακείο από χάπια, για τα οποία δεν διέθετε την απαραίτητη συνταγή ιατρού. Στο τμήμα παρέμεινε όλο το βράδυ της Τετάρτης, ενώ αφέθηκε ελεύθερη την επομένη, αφού κατέβαλε το ποσό των 20 χιλιάδων δολαρίων, ήτοι 8 εκατομμύρια δραχμές περίπου. "Τι χαζές που είναι μερικές... "αν έκλεψε για να γλιτώσει κάνα δολάριο, την πάτησε, διότι με τα λεφτά που έδωσε για να βγει έξω με εγγύηση πήγαινε στο Μιλάνο και το ... σήκωνε", σχολίασε η Μαρίτσα. Η Ράιντερ δε σχολίασε το γεγονός. "Σαν τι να έλεγε δηλαδή; Ήμουνα, τι ήμουνα μια ρουχοκλέφτρα;" πετάχτηκε και πάλι. Η δίκη της ορίστηκε για τις 11 Ιανουαρίου κι όπως είπα, η ηθοποιός δε σχολίασε το γεγονός, ενώ φίλοι της λένε πως την περίοδο αυτή περνάει άσχημες στιγμές κι έχει πέσει σε βαθιά μελαγχολία. "Δεν κατάλαβα. Κάθε φορά που μας τη δίνει, πρέπει να πηγαίνουμε να κλέβουμε την πραμάτεια του άλλου;" σχολίασε η περιπτέρου, της οποίας τα παιδιά της γειτονιάς έχουν κατακλέψει τις σοκολάτες.