Χώρισαν Ρέμος - Μακρυπούλια;

02.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λένε πως ξεχνιούνται μάτια που δε βλέπονται και το αυτό φαίνεται πως συνέβη στην περίπτωση του Αντώνη Ρέμου και της Ζέτας Μακρυπούλια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λένε πως ξεχνιούνται μάτια που δε βλέπονται και το αυτό φαίνεται πως συνέβη στην περίπτωση του Αντώνη Ρέμου και της Ζέτας Μακρυπούλια. Οι φήμες που θέλουν το ζευγάρι να περνάει σοβαρή κρίση και να είναι στα χωρίσματα όλο και φουντώνουν, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο χωρισμός έχει κιόλας έρθει.

Μάλιστα, δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού αναφέρει ότι Ρέμος και Μακρυπούλια χώρισαν μετά από έντονο καβγά που είχαν πριν λίγες μέρες. Την απόφαση πήρε ο αοιδός, που όμως βρήκε απόλυτα σύμφωνη την Ζέτα, η οποία τον τελευταίο καιρό είχε κουραστεί τα μάλα με τη σχέση τους. Άσε, που το ζευγάρι όλο το καλοκαίρι δε συναντήθηκε μισή φορά, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο - αυτός είχε συναυλίες κι εκείνη περιοδεία με το θέατρο - δεν τους το επέτρεπαν.

Κι όπως καταλαβαίνεις η απόσταση, που είναι άτιμο πράγμα, λειτούργησε εις βάρος του έρωτά τους, ο οποίος τελευταία δεν ήταν και στα καλύτερα του. Τα μέλια και τα ζουζουνίσματα της επανασύνδεσής τους κράτησαν για λίγο, αφού μετά και οι δύο ρίχτηκαν με τα μούτρα στη δουλειά. Κυρίως, η Ζέτα, η οποία δεν προλάβαινε να κλείνει τη μία μετά την άλλη συνεργασία. Αυτό μάλλον εξόργισε τον Αντώνη και πάνω στην κουβέντα για το τι μέλλει γενέσθαι με τη σχέση τους, ξέσπασε μέγας, με αποτέλεσμα να χωρίσουν. Τώρα, η Μακρυπούλια βρίσκεται στις Μαλδίβες για δουλειές και ο Ρέμος ξεκουράζεται μετά τις συναυλίες. Αν στην περίπτωση τους ισχύσει ξανά το... «Μα δεν τελειώσαμε...» θα δείξει!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]