Η Σπίαρς έχασε την επιμέλεια των παιδιών!

02.10.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με διακόσια κατεβαίνει τον κατήφορο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία κατάφερε να πιάσει πάτο και δύσκολα πολύ δύσκολα θα μπορέσει να επανέλθει στις ένδοξες μέρες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με διακόσια κατεβαίνει τον κατήφορο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία κατάφερε να πιάσει πάτο και δύσκολα πολύ δύσκολα θα μπορέσει να επανέλθει στις ένδοξες μέρες της ως... πριγκίπισσα της Ποπ! Το πάλαι ποτέ είδωλο περνάει τις χειρότερες στιγμές της ζωής της, είναι απόλυτα εξαρτημένη από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, ενώ ο ένας μετά τον άλλον πρώην συνεργάτη της βγαίνει δημοσίως και λέει πόσο ακατάλληλη είναι για μητέρα η Μπρίτνεϊ.

Έτσι, μέσα σε αυτόν τον πανικό το δικαστήριο αποφάσισε να της αφαιρέσει την επιμέλεια των παιδιών της (την είχε μισή μισή με τον Κέβιν Φεντερλέιν) και να την δώσει εξολοκλήρου στον πατέρα τους. Όχι, ότι αυτός είναι κάνα τρελό πρότυπο πατέρα για τα παιδιά, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι σαν την Μπρίτνεϊ. Εξάλλου, δεν περνάει μέρα που να μην ξεσπάσει κι ένα σκάνδαλο ή να μη δημιουργηθεί ένα πρόβλημα με την 25χρονη αοιδό, ενώ οι παπαράτσι κάνουν πάρτι κάθε φορά που την απαθανατίζουν σε δημόσιες εμφανίσεις της, αφού ξέρουν ότι η Σπίαρς θα τους δώσει θέμα.

Αυτό έγινε πρόσφατα όταν ο φακός την απαθανάτισε να καπνίζει δίπλα στο 2χρονο γιο της, ενώ δημιουργήθηκε σάλος όταν τράκαρε με το αυτοκίνητό της και στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι είχε λήξει η άδεια οδήγησης της και η ίδια ήταν μεθυσμένη. Το περιστατικό αυτό συν οι αποκαλύψεις του πρώην σωματοφύλακα της ότι έκανε χρήση ναρκωτικών μπροστά στα παιδιά, έκαναν τον δικαστή να αναλάβει δράση και να αφαιρέσει την κηδεμονία από την ασυνείδητη μάνα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]