Η Κάιλι και το φάντασμα του Χάτσινς

17.12.2001
Αγαπημένη μου Αγγελική, σάλο έχουν προκαλέσει στη Μεγάλη Βρετανία οι τελευταίες δηλώσεις της Κάιλι Μινόγκ - είπε ότι την επισκέπτεται το πνεύμα του Μάικλ Χάτσινς - κι όλοι σπεύδουν στους τηλεφωνικούς καταλόγους να της βρουν έναν καλό ψυχίατρο.
Αγαπημένη μου Αγγελική,

σάλο έχουν προκαλέσει στη Μεγάλη Βρετανία οι τελευταίες δηλώσεις της Κάιλι Μινόγκ κι όλοι σπεύδουν στους τηλεφωνικούς καταλόγους να της βρουν έναν καλό ψυχίατρο.

"Το κακόμοιρο το κοριτσάκι δε στέκει στα καλά του. Βλέπει φαντάσματα τριγύρω της, ωσάν το μικρό στην Έκτη αίσθηση" είπε φανερά στεναχωρημένη η θεία μου. Η διαφορά της με τον εν λόγω ήρωα της ταινίας είναι ότι η Κάιλι δε βλέπει όποιον κι όποιον πεθαμένο. Δεν της εμφανίζεται, ας πούμε, η πεθερά της Μαρίτσας της περιπτερούς να της πιάσει ψιλή κουβεντούλα για τη ζωή της με την ανυπόφορη νύφη που ποτέ δεν είχε φιλοτιμηθεί να την αποκαλέσει "Μαμά".

Την καλλιτέχνιδα...επισκέπεται μόνο ο Μάικλ Χάτσινς (μέλος των INXS) ο οποίος υπήρξε κάποτε αγαπημένος της. Ο διάσημος τραγουδιστής αυτοκτόνησε το 1997 και μπορεί να έφυγε από τη ζωή, δεν ξέχασε, όμως, την Κάιλι την οποία, όποτε έχει προβλήματα με τον 'Αγιο Πέτρο, πάει και βρίσκει για να συζητήσουν. "Σήμερα μου την έσπασε ο 'Αγιος, γιατί είπε πως όποιος συλληφθεί να παίρνει ναρκωτικά θα πάει πακέτο στην Κόλαση" λέει στην Μινόγκ, η οποία τον "μαλώνει" γλυκά: "Καλά σου λέει. Αφού βλάπτουν τι τα παίρνεις;". Αλλά και ο Μάικλ, την παρηγορεί όποτε χρειάζεται. Ας πούμε την ημέρα της κηδείας του κι ενώ όλοι τον έκλαιγαν στο παρεκκλήσι, αυτός πήγε να... βρει την πρώην καλή του για να της πει δυο λόγια να ηρεμήσει, μια και ήταν συντετριμμένη από το θάνατο του.

"Μην κλαις κι εγώ σου υπόσχομαι πως όταν θα θέλεις έναν ώμο για να κλάψεις, φώναξε 'Μάικλ' κι αμέσως θα έρθω στον χώρο σου". Την υπόσχεσή του - κατά τα λεγόμενα της Κάιλι - την κράτησε κι έκτοτε αρκετά συχνά την επισκεπτόταν, όπου... συζητούσαν με τις ώρες. Τελευταία, όμως, έχει αραιώσει τις επισκέψεις κι αυτό προβληματίζει πολύ την καλλιτέχνιδα, η οποία ανησυχεί μήπως του έχει... συμβεί κατι.

Δήμητρα Ζάρκου