12 Big Brothers ζητούν χορηγό

18.12.2001
Γιώργος: Ο Τσάκας είναι ο τελικός νικητής των 50 εκατομμυρίων, με τα οποία ξεπληρώνει όλα στα χρέη του. Ο ίδιος πάντως βγάζει τρελά λεφτά από διαφημίσεις, εξώφυλλα και σπέσιαλ εμφανίσεις στην επαρχία.
Γιώργος: Ο Τσάκας είναι ο τελικός νικητής των 50 εκατομμυρίων, με τα οποία ξεπληρώνει όλα στα χρέη του. Ο ίδιος πάντως βγάζει τρελά λεφτά από διαφημίσεις, εξώφυλλα και σπέσιαλ εμφανίσεις στην επαρχία. Ο Χάρυ Κλυνν ξετρελαμένος με το ταλέντο του συμπατριώτη του, του προτείνει να συμπρωταγωνιστήσουν το καλοκαίρι στο ¨Μινώα" στην επιθεώρηση "The Pontiac Brother". Αυτός δέχεται και η εμφάνιση του αποσπά καλές κριτικές. Το Φθινόπωρο παντρεύεται την Άνια.

Δώρα: Η σχέση της με τον Χρήστο έξω από το Σπίτι δεν είναι η αναμενόμενη καθώς αυτός έχει θέσει άλλες προτεραιότητες στη ζωή του. Απογοητευμένη επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, όπου λέει το "Ναι" στο προξενιό που της κάνει μία θεία της με το γιο του διαχειριστή της πολυκατοικίας της. Το κεφάλαιο "Χρήστος" έχει κλείσει οριστικά κι άμα τη ρωτήσεις σχετικά, απάντά: "Χρήστος; Τι είναι αυτό τρώγεται;". Στο μεταξύ, στις αρχές του 2003 αποκτά ένα αγοράκι τον...Χρήστο.

Ελίνα: Η ζωή της είναι μοιρασμένη ανάμεσα στο Βόλο και την Αθήνα. Στην πρωτεύουσα κατεβαίνει για τα γυρίσματα της κωμικής σειράς "Η φίλη με τα μαύρα" όπου κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο με τη Σοφία Αλιμπέρτη. Στο μεταξύ, εκδίδει ένα βιβλίο " Η Ελίνα σας συμβουλεύει πως να προφυλαχθείτε από τον σατανισμό". Η συγγραφική της προσπάθεια δεν αποδίδει τα αναμενόμενα, όμως καθόλου δεν την απασχολεί, αφού η έκδοση ενός βιβλίου ήταν απωθημένο των παιδικών της χρόνων.

Κατερίνα: Τον Μάρτιο δηλώνει συμμετοχή στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου σε μία λαμπρή, αλλά κι επεισοδιακή βραδιά, στέφεται "Σταρ Ελλάς 2002". Μία εκ των φιναλίστ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το αποτέλεσμα πετάει το τακούνι της και βαράει στο δόξα πατρί την Κατερίνα. Ο δρόμος της επιτυχίας ωστόσο έχει ανοίξει και οι πασαρέλες υποδέχονται το...μεγαλείο της. Στο μεταξύ, ο δεσμός της με το Ντίνο βαίνει καλώς και το καλοκαίρι ο πρώτος Big Brother γάμος είναι γεγονός. Κουμπάρος είναι ο Φίλιππος, ο οποίος βαθιά μέσα του ελπίζει να ισχύσει το περίφημο "Ο κουμπάρος και η κουμπάρα".

Κώστας: Μετά το τέλος του παιγνιδιού εγκαθίσταται μόνιμα στην Αθήνα. Όπως και οι υπόλοιποι έτσι κι αυτός δίνει συνεντεύξεις και κάνει εξώφυλλα. Η μεγάλη ευκαιρία έρχεται το καλοκαίρι, όταν συμμετέχει στην επιθεώρηση που ανεβάζει ο θίασος των Βουτσά - Ψάλτη, "Μικρούτσικος Αδελφός". Αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία σοβαρή πρόταση που του ήρθε. Ωστόσο, αξιοποιώντας τη δημοσιότητα του άνοιξε φροντιστήριο Ιταλικών στην πλατεία Κάνιγγος.

Μαίρη: Ακάθεκτη στο δρόμο που χάραξε το 2001 συνεχίζει και τη νέα χρονιά, κάνοντας εξώφυλλα ακόμη και στο περιοδικό "Κινητά Νέα" και δίνοντας συνεντεύξεις σε σχολικά εφημεριδάκια. Ωστόσο, οι προτάσεις κάποτε τελειώνουν και η Μαιρούλα επιστρέφει στα παλιά της λημέρια, την...μπαργούμαν-ική. Πιάνει δουλειά ως πρώτη μπαργούμαν στο "Skyladiko club".

Νικόλ: Τα νάζια και τα σκέρτσα που επέδειξε στο Σπίτι αναγνωρίστηκαν από τους Ρέππα - Παπαθανασίου, οι οποίοι της έδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα τους ταινία "Τι έχεις κόρη και δεν τρως". Η Νικόλ υποδύεται την αφράτη κόρη μιας πλούσιας οικογένειας, η οποία είναι ερωτευμένη με τον Φώντα (Αλέκος Συσσοβίτης) και για να κερδίσει την καρδιά του κάνει διάφορες...θυσίες. Μετά την κινηματογραφική της αυτή απόπειρα πηγαίνει στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου, προκειμένου να καταρτιστεί πλήρως στην υποκριτική.

Ντίνος: Ο αυθορμητισμός και το πηγαίο ταλέντο του δεν περνάνε απαρατήρητα από τους ΑΜΑΝ, οι οποίοι του προτείνουν να συμμετάσχει στην κινηματογραφική τους ταινία "ΑΜΑΝ τα καθάρματα, The movie". Και ο Λάκης Λαζόπουλος υποκλίνεται στο ταλέντο του, δίνοντας του ένα ρόλο στους "Μήτσους". Ο Dinos υποδύεται τον ξάδερφο του Τζίμη, από την Αμερική. Γενικά, η επαγγελματική του επιτυχία είναι τεράστια. Ο γάμος του με την Κατερίνα γίνεται στην Ασπροβάλτα στο ξενοδοχείο του "Big Brother Hotel".

Πρόδρομος: Το 2002 είναι αναμφισβήτητα η χρονιά του. Υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Heaven και το καλοκαίρι κυκλοφορεί το πρώτο του cd - single με τον τίτλο "Ο Προ τραγουδά για φίλους" σε στίχους - μουσική του Φοίβου. Στο τραγούδι " Όταν παίζω τουμπερλέκι" κάνει φωνητικά η Δέσποινα Βανδή. Όσον αφορά την Αγνή; ...Να ήταν κι άλλη! Ο Πρόδρομος ζει ένα θυελλώδη έρωτα με την Έλλη Κοκκίνου και η σχέση τους είναι μονίμως πρωτοσέλιδο στα περιοδικά "κίτρινου τύπου" λόγω των καθημερινών τους καβγάδων.

Ρέα: Το πρώτο της βιβλίο μαγειρικής "Παραδοσιακές συνταγές της Ρέας" πούλησε σαν τρελό κι έτσι αποφασίζει να εκδώσει ένα δεύτερο το " Η Ρέα επιστρέφει με σουτζουκάκια". Όσον αφορά, δε, τον "μπουκιά και συχώριο" άνδρα που της έκανε πρόταση γάμου, έχει εξαφανιστεί και τα ίχνη του αναζητεί η...Νικολούλη!

Φίλιππος: Ο γνωστός καρατέκα κάνει ένα πέρασμα από τη "Λάμψη" όπου υποδύεται τον Σήφη, το νέο αγαπημένο τη Πέρσας που στην πραγματικότητα είναι ένας πληρωμένος δολοφόνος εντεταλμένος να σκοτώσει τον Γιάγκο. Οι κριτικές που πήρε ήταν από κακές μέχρι...άστα να πάνε. Το καλοκαίρι κυκλοφορεί η βιντεοκασέτα του "Ο Φίλιππος σας μυεί στα μυστικά του καράτε".

Χρήστος: Ο νέος χρόνος τον βρίσκει χωρισμένο με την ξακουστή Αλεξάνδρα καθώς η κοπέλα δεν έχαψε ότι η σχέση του με τη Δώρα ήταν...φιλική. Ο Χρήστος αποφασίζει να σβήσει τα πάντα και να κάνει μια νέα αρχή. Το σχέδιο - σκούπα πιάνει ακόμη και τη Δώρα. Το καλοκαίρι, μαζί με έναν φίλο του συστήνουν μία εταιρεία δημοσίων σχέσεων.