"Καλώς ήρθε το ευρώ" για τη Ζιζέλ!

12.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και η Ζιζέλ, που δεν είναι σαν τα υπόλοιπα μοντέλα, αφού έχει κι επιχειρηματικό μυαλό, εφάρμοσε το παραπάνω.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και η Ζιζέλ, που δεν είναι σαν τα υπόλοιπα μοντέλα, αφού έχει κι επιχειρηματικό μυαλό, εφάρμοσε το παραπάνω. Τι έκανε; Ξεκαθάρισε σε όλους: σχεδιαστές και διαφημιστές πως από εδώ και πέρα θα πληρώνεται μόνο σε ευρώ και όχι σε δολάρια καθώς η αξία του εν λόγω νομίσματος έχει πέσει και το ευρω είναι πιο ισχυρό.

Το κορίτσι, όταν δεν διαβάζει τη Vogue παίρνει μία οικονομική εφημερίδα και διαβάζει τις διεθνείς εξελίξεις στην οικονομία. Κι αφού έκανε την παραπάνω διαπίστωση ζήτησε από το μάνατζερ της να κανονίσει να πληρώνεται μόνο σε ευρώ. Ακόμη κι αν συνεργάζεται με αμερικανικές εταιρείες, η πληρωμή δεν θα είναι σε δολάρια.

Το χατίρι, απ’ ότι φαίνεται, δεν θα της το χαλάσει κανείς, διότι Ζιζέλ είναι αυτή. Δεν θα τα χαλάσουν εκεί. Τώρα, αν θα ακολουθήσουν κι άλλα μοντέλα το παράδειγμά της, θα δείξει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]