"Εργατικό ατύχημα" για την Άντζελα!

12.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Άντζελα Δημητρίου θα αρχίσω να πιστεύω στη γλωσσοφαγιά, το κακό το μάτι, στις τρίχες κατσαρές και τα μάγια.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Άντζελα Δημητρίου θα αρχίσω να πιστεύω στη γλωσσοφαγιά, το κακό το μάτι, στις τρίχες κατσαρές και τα μάγια. Η μία ατυχία μετά την άλλη διαδέχεται τη «Λαίδη» κι όταν μαθαίνουμε νέα της σπάνια είναι για καλό. Φτού, φτου. Πόσο καιρό είχαμε να ακούσουμε νεότερα από το μέτωπο - Δημητρίου; Αρκετό. Κοντέψαμε να την ξεχάσουμε.

Μέχρι που έμαθα ότι το περασμένο Σάββατο η Άντζελα είχε ατύχημα πάνω στην πίστα. Έσπασε το χέρι της και το έβαλε στο γύψο. Πάτησε ένα γαρύφαλλο και φρουυυ έπεσε φαρδιά πλατιά στην πίστα να σφαδάζει από τον πόνο. Μαζί της ήταν ο Αντύπας και πολλοί θαμώνες, οι οποίοι στην αρχή δεν κατάλαβαν τι έγινε. Όταν, όμως, είδαν τη «Λαίδη» κάτω να σφαδάζει την πήραν και την πήγαν στο καμαρίνι.

Στη συνέχεια, ο επιχειρηματίας τους κέντρου την πήγε στο νοσοκομείο, όπου έβαλαν το χέρι τη στο νάρθηκα. Τώρα, πρέπει να ξεκουραστεί λίγο και μετά να επιστρέψει στην πίστα. Και σου λέω εγώ τώρα: είναι να μην πιστεύεις στα κακά μάτια και στις γλωσσοφαγιές; Αοιδός και να... πάει από γαρύφαλλο; Δεν το έχω ακούσει ξανά αυτό. Βέβαια, μπορεί να μην είναι το άνθος «υπαίτιο» για το ατύχημα, αλλά κάτι άλλο. Και πάλι, όμως, έχεις ακούσει εσύ για πολλές αοιδούς να σπάνε τα χέρια τους επί πίστας; Όχι. Μόνο οι... ματιασμένες!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]