Η Ζέτα δεν πήγε στην πρεμιέρα του Ρέμου!

13.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πρεμιέρα είχε την προηγούμενη Πέμπτη ο Αντώνης Ρέμος με την Μαρινέλα στο «Αθηνών Αρένα» και μπορείς να φανταστείς ποια ήταν η αγωνία των περισσότερων εκείνη τη μέρα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πρεμιέρα είχε την προηγούμενη Πέμπτη ο Αντώνης Ρέμος με την Μαρινέλα στο «Αθηνών Αρένα» και μπορείς να φανταστείς ποια ήταν η αγωνία των περισσότερων εκείνη τη μέρα. «Θα πάει η Ζέτα στην πρεμιέρα ή όχι»; Ιδού η απορία. Δεκαπέντε σβούρες το κεφάλι τους έκαναν εκείνο το βράδυ όσοι βρέθηκαν στο μαγαζί, μπας κι εντοπίσουν κάπου την Μακρυπούλια, αλλά φευ, αυτή ήτο άφαντη.

Αν είσαι λίγο καλοπροαίρετος άνθρωπος λες ότι μπορεί να ήταν στο καμαρίνι του Ρέμου. Έλα, όμως, που πληροφορίες θέλουν τη Ζέτα την ίδια ώρα που ο «αγαπημένος» της έκανε πρεμιέρα, αυτή με την παρέα της διασκέδαζε στον «Βοτανικό». Κι όπως καταλαβαίνεις, οι φήμες περί χωρισμού όχι μόνο φούντωσαν, αλλά «έκαψαν» τον τόπο. Γιατί, η καλύτερη απάντηση σε αυτή τη φημολογία, ήταν να πάει η Ζέτα στο μαγαζί.

Είχε προηγηθεί και η πρεμιέρα της Μακρυπούλια στο θέατρο, όπου ο Ρέμος δεν είχε πάει, άρα ο χωρισμός του ζευγαριού πλέον είναι κάτι σα... στανταράκι. Τότε, βέβαια, είχε πάει η μητέρα του αοιδού και κάπως είχαν διασκεδάσει τις φήμες. Στην πρεμιέρα του Αντώνη δεν πήγε μήτε αδελφός, μήτε ξάδελφος, μήτε θεία από το χωριό. Τουλάχιστον, να μας πουν τι συμβαίνει να μην στραβολαιμιάζουμε κι εμείς ψάχνοντας πότε τον Ρέμο και πότε την Μακρυπούλια.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]