Τα νυχτοπερπατήματα του Sakis!

13.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην dolce vita και τα νυχτοπερπατήματα το έχει ρίξει τον τελευταίο καιρό ο Sakis Ρουβάς, ο οποίος χαλάρωσε από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και είπε να διασκεδάσει λίγο στη νυχτερινή Αθήνα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην dolce vita και τα νυχτοπερπατήματα το έχει ρίξει τον τελευταίο καιρό ο Sakis Ρουβάς, ο οποίος χαλάρωσε από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και είπε να διασκεδάσει λίγο στη νυχτερινή Αθήνα. Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στον «Βοτανικό», όπου πήγε με μεγάλη παρέα και χωρίς την Κάτια Ζυγούλη. Η αλήθεια είναι πως το ζευγάρι έχει καιρό να κάνει δημόσια εμφάνιση, αλλά με τα επαγγελματικά αυτών ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν περνάνε κρίση στη σχέση τους ή όχι.

Ο Sakis ήταν σε μεγάλα κέφια εκείνο το βράδυ κι όταν δεν έπαιζε με τους τραγουδιστές, υπέγραφε αυτόγραφα στις θαυμάστριες του που δεν τον άφηναν να φάει ένα ξηροκάρπι με την ησυχία του και να πιει μια γουλιά νερό. Τον Sakis υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά η Έλλη Κοκκίνου, η Νατάσσα Θεοδωρίδου και ο Νίκος Κουρκούλης, οι οποίοι του αφιέρωναν το ένα τραγούδι μετά το άλλο.

Στην παρέα του τραγουδιστή ήταν ακόμη ο κολλητός του Ηλίας Κοκκοτός, αλλά και η Βίκυ Καγιά με το Νίκο Κρηθαριώτη, για τους οποίους ακούστηκε ότι πέρασαν μία κρίση στη σχέση τους, αλλά τώρα είναι όλα ωραία και καλά. Η Καγιά, μάλιστα, έχει ξεκινήσει τις οντισιόν για το δεύτερο γύρο του «So you think, you can dance».