Ο Λάκης κάνει "πάρτι" κάθε Τρίτη!

14.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πάρτι για τον Alpha, πάρτι και για τους διαφημιστές είναι πλέον κάθε Τρίτη το «Αλ Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου. Και πως να μην είναι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πάρτι για τον Alpha, πάρτι και για τους διαφημιστές είναι πλέον κάθε Τρίτη το «Αλ Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου. Και πως να μην είναι, όταν στους φετινούς χαλεπούς καιρούς της τηλεόρασης είναι η μόνη εκπομπή (ακόμη και από σήριαλ) που «σκίζει» σε νούμερα. Τη στιγμή, που γι’ άλλους τα 30αρια στον πίνακα της AGB είναι στόχος και τα 50αρια όνειρο χειμερινής νυκτός, ο Λάκης απλά κι εύκολα χτυπάει ακόμη και 60αρια!

Αυτό συνέβη και την Τρίτη, όπου το «Τσαντίρι» έκανε 59% τηλεθέαση, ενώ έφθασε ακόμη και το 63.9%. Νούμερα απίστευτα για εκπομπή, αφού συνήθως τέτοια ποσοστά πιάνουν πετυχημένα σήριαλ, ποδοσφαιρικοί αγώνες ή η Γιουροβίζιον. Κι όμως, ο Λάκης φέτος έχει πετύχει το απίστευτο και κόβω τον Δημήτρη Κοντομηνά γονυπετή να παρακαλάει τον Λαζόπουλο να αναθεωρήσει την απόφαση του να μη συνεχιστεί του χρόνου το «Τσαντίρι».

Από κοντά και οι διαφημιστές, που ζούνε μεγάλες στιγμές καθώς ο Alpha την ώρα των διαφημίσεων είχε τηλεθέαση 25%! Που σημαίνει ότι ο κόσμος δεν άλλαζε κανάλι ούτε στις διαφημίσεις. Ξέρεις, τι είναι η οδοντόκρεμα να έχει μεγαλύτερη τηλεθέαση από τον ακριβό και πολυδιαφημισμένο Γιούγκερμαν; Για να καταλάβεις, με το που άρχισε η εκπομπή έπιασε αμέσως ένα 50%. Τους έχει κάνει όλους φέτος ο Λάκης να τρέχουν και να μη φθάνουν. Από... σατιριζόμενους μέχρι ανταγωνιστές!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]