Ζητείται νύφη για πρίγκιπα!

14.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έμαθαν ότι έμεινε ένας πρίγκιπας ελεύθερος και πλάκωσαν όλες οι νύφες του κόσμου μπας και τους ανοίξει η τύχη. Δεν πρόλαβε να γίνει γνωστό ότι ο πρίγκιπας Χάρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έμαθαν ότι έμεινε ένας πρίγκιπας ελεύθερος και πλάκωσαν όλες οι νύφες του κόσμου (γαλαζοαίματες και μη) μπας και τους ανοίξει η τύχη. Δεν πρόλαβε να γίνει γνωστό ότι ο πρίγκιπας Χάρι χώρισε από την αγαπημένη του Τσέλσι Ντέιβ, η οποία βαρέθηκε τις ατασθαλίες του, δίνοντας του τα παπούτσια στο χέρι, και η «κούρσα διαδοχής» στην καρδιά του ξεκίνησε.

Ο Χάρι δεν πρέπει να είναι και πολύ φανατικός της άποψης... ο έρωτας με έρωτα περνάει, αφού δε δείχνει ενδιαφέρον να βρει άμεσα την αντικαταστάτρια. Τα tabloids, όμως, της Μ. Βρετανίας τα έχει πιάσει κω...πηλάλα και ψάχνουν την κατάλληλη «νύφη» για τον άτακτο πρίγκιπα. Οι υποψήφιες είναι πολλές και όλες προέρχονται από βασιλικές οικογένειες και οικογένειες λόρδων. Για κοινές θνητές, ούτε λόγος.

Ανάμεσα στις υποψήφιες έχουν και την κόρη της Καρολίνα του Μονακό, Σαρλότ Κασιράγκι την οποία (λόγω ομορφιάς) όλοι οι βασιλιάδες θα ήθελαν για νύφη και ο λαός για πριγκίπισσά του, αλλά η ίδια δεν πρέπει να τρελαίνεται και πολύ για Χάρι. Σαν τα κρύα τα νερά είναι το κορίτσι, γιατί να το δώσουν οι Μονεγάκσοι στο στερνοπούλι του Κάρολου; Να ήταν ο Γουίλιαμ να το συζητούσαν. Άλλη υποψήφια είναι η ανιψιά της Νταϊάνα (κόρη του αδελφού της, άρα πρώτη ξαδέλφη του πρίγκιπα), η οποία είναι όμορφη και μορφωμένη, αλλά κόβεται λόγω συγγένειας. Με τη φόρα, όμως, που έχουν πάρει τα tabloids να του βρουν «νύφη» μέχρι και τις κόρες της Σάρα Φέργκιουσον θα του δώσουν. Ευτυχώς, που ο Γουίλιαμ βγήκε αγόρι, αλλιώς και αυτόν θα το του προξένευαν!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]