Άτιμη τσίχλα!

14.11.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όποια νύχτα περπατεί λάσπες και τσίχλες πατεί. Και το τελευταίο συνέβη στην Αντζελίνα Τζολί, η οποία είχε ένα ατύχημα με τσίχλα στην πρεμιέρα της ταινίας «Beowulf» στο Λονδίνο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όποια νύχτα περπατεί λάσπες και τσίχλες πατεί. Και το τελευταίο συνέβη στην Αντζελίνα Τζολί, η οποία είχε ένα ατύχημα με τσίχλα στην πρεμιέρα της ταινίας «Beowulf» στο Λονδίνο. Η διάσημη ηθοποιός πριν προχωρήσει στο κόκκινο χαλί, πάτησε μία τσίχλα με τη Louboutin στιλέτο γόβα της και την κουβαλούσε κατά την «πασαρέλα» της στο χαλί.

Η ίδια δεν είχε πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει. Και πως να το πάρει άλλωστε; Σκοτσέζα είναι να κοιτάει χάμω, μπας και βρει κανά πενηνταράκι; Οι φωτογράφοι, όμως και ο Μπραντ Πιτ είδαν την τσίχλα στο τακούνι, με τους πρώτους να απαθανατίζουν όλο χαρά τη στιγμή και τον τελευταίο να σπεύδει να βοηθήσει την αγαπημένη του. Ο τζέντλεμαν Μπραντ με την τραγιάσκα ξεκόλλησε την τσίχλα με το πόδι του και μετά αγκάλιασε τρυφερά την Αντζελίνα, η οποία μία τσαντίλα την είχε για την ψιλό - ξεφτίλα που τη βρήκε.

Όχι ότι έφταιγε αυτή. Οι υπεύθυνοι φταίνε που δεν καθαρίζουν καλά το χαλί και αυτός που αντί να καταπιεί την τσίχλα, την έφτυσε όπου βρήκε. Κατά τα άλλα, Τζολί και Πιτ ήταν πολύ χαλαροί κι ευδιάθετοι, ενώ δεν έλειψαν οι τρυφερές στιγμές μεταξύ τους. Όσο για τις φήμες που θέλουν την Αντζελίνα έγκυο, η ίδια τις διέψευσε λέγοντας ότι προς το παρόν δε σκέφτονται να αποκτήσουν πέμπτο παιδί. Όταν, όμως, το αποφασίσουν μάλλον θα είναι το δεύτερο βιολογικό για το ζευγάρι.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]