Νικόλ κατά κουμπάρων και Μικρούτσικου

16.01.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μέσα στο Σπίτι την είχαμε γνωρίσει ως "μικρό κορίτσι, χαρά γεμάτο". Έξω από αυτό, έβγαλε τον άλλο της εαυτό εκπλήσσοντας τους πάντες. Ο λόγος για τη Νικόλ η οποία είπε το παράπονο της για τους κουμπάρους και τον Μικρούτσικο.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέσα στο Σπίτι την είχαμε γνωρίσει ως "μικρό κορίτσι, χαρά γεμάτο". Έξω από αυτό, έβγαλε τον άλλο της εαυτό εκπλήσσοντας τους πάντες! Ο λόγος για τη Νικόλ, η οποία άφησε στην άκρη τα χαχανητά και τα τσιρίγματα "ιιι, ααα, οοο" και είπε το παράπονο που χει μέσα της που αν δεν έλεγε θα έσκαγε το θηλυκό!

Η Νικόλ, φίλτατε, τα έχει με τους κουμπάρους Τσάκα - Πρόδρομο, επειδή φέρθηκαν πολύ σκάρτα στους υπόλοιπους. Είναι ακόμη έντονη στη μνήμη της η απειλή που εκτόξευσαν κάποτε στην αρχή ... ότι άμα αποχωρούσε ο ένας θα έφευγε και ο άλλος.
Τα λόγια αυτά την πίκραναν και μείωσαν την προσωπικότητα της, διότι δε μπορεί ο άλλος να σου πετάξει στα μούτρα ένα "δε γουστάρω κανένανε από εσάς ... εκτός του κουμπάρου". Για το λόγο αυτό, ο "Νικολάκης" - που απ' ότι φάνηκε άπαξ και της πατήσεις τον κάλο, μαύρο φίδι που σε έφαγε - ποτέ δεν τους το συγχώρεσε. Ένας τρόπος για να τους τιμωρήσει ήταν να βάλει στο φαϊ τους ολίγον παντικοφάρμακο και να το ψεκάσει με κατσαριδοκτόνο. Επειδή, όμως, στην κουζίνα -λόγω Δώρας - πήγαινε μόνο για νερό, είπε να το πάρει αλλιώς. Έτσι, κάθε φορά που έμπαινε στο "δωμάτιο του καταδότη" 'έδινε στεγνά τους συγκεκριμένους δύο.

Η Νικόλ έχει επίσης παράπονο και από τον Μικρούτσικο για τη στάση που κράτησε στο άνωθεν ζήτημα. Θεωρεί πως ο Ανδρέας θα έπρεπε να σταθεί στο θέμα, διότι άμα ακούς κάποιον να κάνει τέτοιου είδους απειλές, δεν το περνάς με ένα αστείο στο Ντίνο "γιατί οι φάλαινες είναι χοντρές αφού κολυμπούν". Η αλήθεια είναι ότι ο Ανδρέας στην κουμπαριά έβλεπε την ενσάρκωση της ανδρικής φιλίας, ήταν γι' αυτόν μία πηγή έμπνευσης για να γράψει ένα άσμα που δεν αποκλείεται να δώσει στον Πρόδρομο να το τραγουδήσει.
Ετσι, μαγεμένος από αυτό που έβλεπε όχι μόνο δεν επέπληξε τους κουμπάρους, αλλά τα "πήρε" με τους υπόλοιπους που τόλμησαν και στεναχώρησαν τους φίλους. Η Νικόλ, όπως φαίνεται, είδε αυτά και άλλα πολλά και ξεσπάθωσε εναντίον του Μικρούτσικου χωρίς να την ενδιαφέρει μπας και θυμώσει μαζί της και δεν τη βοηθήσει επαγγελματικά, αφού η φωνή που διαθέτει είναι κατάλληλη για κάνα τσιριχτό, άντε για φωνητικά σε ταινία του Ταρζάν.