Ο ξυλοδαρμός της Λάσπα

16.01.2002
Αγαπημένη μου Όλγα, συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις της Κατερίνας Λάσπα ότι είχε φάει ξύλο από έναν πρώην αγαπημένο της, είναι η κοινή γνώμη. Η γνωστή παρουσιάστρια πήγε στο "Αργά " του Νίκου Μαστοράκη όπου άνοιξε την καρδιά της και είπε τα πιο κρυφά της μυστικά.
Αγαπημένη μου Όλγα,


Συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις της Κατερίνας Λάσπα είναι η κοινή γνώμη! Η γνωστή παρουσιάστρια πήγε στο "Αργά" του Νίκου Μαστοράκη και κάτι το περασμένο της ώρας, κάτι ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος της έκανε κάτι από Φρόιντ και Τένια Μακρή μαζί, άνοιξε την καρδιά της και είπε τα πιο κρυφά της μυστικά. Η Κατερίνα πριν κάτι χρόνια γνώρισε το σκληρό πρόσωπο του τότε αγαπημένου της, ο οποίος την είδε κάτι σε σάκο του μποξ κι άρχισε να την χτυπάει.

Η Λάσπα καθώς εξιστορούσε την περιπέτειά της, το πρόσωπο της έπαιρνε μία θλιμμένη έκφραση του τύπου "Η Αντιγόνη Βαλάκου που κακοποιήθηκε από τον κακό Βύρων Πάλλη". Ο λόγος που της έφαγε παραμένει ακόμη αδιευκρίνιστος καθώς ο τότε καλός της μια ωραία εσπέρα, εκεί που ήσαν "σουξου μούξου μανταλάκια", πήρε ανάποδες κι άρχισε να τη χτυπά. Αυτή, όπως διηγείται, σάστισε και το μόνο που έκανε ήταν να κάθεται επί μισή ώρα - τόσο χρονολογείται το ξύλο της αρκούδας που έφαγε - αποχαυνωμένη να τον κοιτά στα μάτια με μία απορία "Τι σου έκανα κακούργε και μου φέρεσαι έτσι!".

Μετά από το θλιβερό αυτό συμβάν, η τρίχρονη σχέση τους γνώρισε σοβαρές μέρες κρίσης καθώς, όπως λέει η Κατερίνα "άμα ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολάει". Έτσι, μετά από δύο ολόκληρα χρόνια κι αφού είχαν δοκιμάσει όλες τις μεθόδους συγκόλησης μπας και πετύχουν κάτι, πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

Μετά από πολλές περιπλανήσεις, η Λάσπα κατέλυσε στην αγκαλιά του Σαρτίνι, τον οποίο δεν ερωτεύτηκε ... ούτε για την καλή του θέση ούτε για την πρώην καλή του σχέση με την Κορομηλά, αλλά για τα ωραία του τα μάτια και την καλή του τη ψυχή. Ο έρωτας τους κράτησε δύο χρόνια και διέθετε τα πάντα: πάθη, πόθους, εντάσεις, όλα πλην...ξύλου.

Ο χωρισμός τους ήρθε αναπόφευκτα και η Κατερίνα αναγκάστηκε να κουβαλήσει το σταυρό του μαρτυρίου, αφού ήταν η μόνη που πλήρωσε τα σπασμένα. Οι πόρτες της τηλεόρασης έκλεισαν γι' αυτήν, διότι όλοι οι ιδιοκτήτες των σταθμών και δεν μπόρεσαν να της συγχωρήσουν το γεγονός ... ότι χώρισε με το Στέφανο που τόσο την αγαπούσε. Μετά από ένα χρόνο τηλεοπτικής απουσίας βρέθηκε η ΕΡΤ - ας την έχει καλά ο Θεός της τηλεόρασης - δίνοντας της δουλειά αφού το όνομα Στέφανο Σαρτίνι τους είναι παντελώς άγνωστο.