Το παράπονο του Ανδρέα!

17.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, αλλά στην περίπτωση του Ανδρέα Μικρούτσικου, αυτό μάλλον δεν ισχύει. Η εκπομπή του «Αυτός μας έλειπε» ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές και νούμερα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, αλλά στην περίπτωση του Ανδρέα Μικρούτσικου, αυτό μάλλον δεν ισχύει. Η εκπομπή του «Αυτός μας έλειπε» ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές και νούμερα, όμως, στην πορεία «έπεσε» και πλέον βλέπει συνέχεια την πλάτη της Σοφίας Αλιμπέρτη.

Ωστόσο, ο Ανδρέας έχει την απάντηση σε αυτό και ξέρει τι πταίει και η εκπομπή του δε λέει να δει πρωτιά ούτε για πλάκα. Ο σταθμός φταίει ή μάλλον η παραγωγή, που έχει κάνει περικοπές στο μπάτζετ, ενώ δεν έχει κάνει καμία αλλαγή στη θεματολογία από πέρυσι. Σου λέει ο Μικρούτσικος, ότι φέτος τα πράγματα είναι πολύ «σφιχτά» κι ενώ ο Θανάσης Πάτρας πήγαινε κι ένα ταξιδάκι, αυτός δεν πάει πουθενά. Πέρυσι, στην εκπομπή υπήρχε κι ένας Βαΐτσης Αποτσολάτος, ενώ φέτος δεν υπάρχει τίποτε και καμία καινούργια στήλη.

Ακόμη και τη Ρούλα Βροχοπούλου που ζήτησε να συνεργαστεί στην εκπομπή, δεν δέχτηκαν την πρόταση του κι αυτό ήταν κάτι που μάλλον δεν άρεσε στον παρουσιαστή. Μάλιστα, ο Ανδρέας αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο «TV Έθνος» ότι τον τελευταίο καιρό δεν ασχολείται καθόλου με τη θεματολογία και για του λόγου το αληθές, παίρνει τα θέματα δέκα λεπτά πριν ξεκινήσει η εκπομπή. Κι αφού είναι τόσο άσχημα τα πράγματα, γιατί ο Μικρούτσικος δεν αντιδρά πιο δυναμικά; Ο ίδιος είναι ένας απλός στρατιώτης που πηγαίνει όπου του λέει ο σταθμός, ενώ στην προκειμένη περίπτωση εκτελεί και χρέη... τροχονόμου που ρυθμίζει απλώς τη θεματολογία. Πως είπες; Ο Πάτρας ψήνει αρνί; Ε, ό, τι μπορεί ο καθένας κάνει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]