Ο Καρβέλας... πολεμά την Άννα Βίσση!

14.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για πρώτη φορά ο Νίκος Καρβέλας παραδέχτηκε δημοσίως ότι αυτός γράφει τα τραγούδια των «ταλέντων» του je t’ aime. Θα μου πεις, σιγά την αποκάλυψη, αφού ο κόσμος το χε τούμπανο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για πρώτη φορά ο Νίκος Καρβέλας παραδέχτηκε δημοσίως ότι αυτός γράφει τα τραγούδια των «ταλέντων» του je t’ aime. Θα μου πεις, σιγά την αποκάλυψη, αφού ο κόσμος το χε τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι ότι πίσω από τα σουξέ της Μαλάμως, του Βας Βας και του Κάτμαν είναι ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης, που δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του σχετικά με τη δουλειά και το ταλέντο του.

Κι αν πας να τον αμφισβητήσεις, μαύρο φίδι που σε έφαγε. Θα βρει «ράμματα» για τη φούστα σου και δεν σε ξεπλένει ούτε ο Νείλος ποταμός. Τέλος πάντων, ο Καρβέλας έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα με τα «ταλέντα» του Je t’ aime και για να καταλάβεις, πιστεύει ότι με την Ντου, τον Πριόνι και τη γυναίκα Μαραντόνα κάνει την επανάσταση του στη μουσική βιομηχανία της χώρας και τη show biz. Κοίταξε, άδικο δεν έχει σε αυτό. Και μόνο το γεγονός ότι την περασμένη χρονιά τα cd των «ταλέντων» πουλούσαν σαν τρελά και ξεπέρασαν στα τσαρτς μεγάλα ονόματα της δισκογραφίας, λέει πολλά.

Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση ο Καρβέλας είναι κάτι σαν.. δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ! Ως δόκτωρ Τζέκιλ με τη νέα αγαπημένη του, Αννίτα Πάνια πολεμούν τη μουσική βιομηχανία και το σταρ σύστεμ γενικότερα. Ως μίστερ Χάιντ γράφει εφήμερα σουξέ για την πρώην σύζυγό του και μοναδική «μούσα» του, Άννα Βίσση, η οποία είναι το νούμερο ένα στο σταρ σύστεμ και το «βαρύ» χαρτί της μουσικής βιομηχανίας. Μεγάλο μπέρδεμα. Αν θέλει, όμως, να τα ξεμπερδέψει, ας μείνει καλύτερα στον «επαναστατικό αγώνα» κι ας γράψει κανείς άλλος για την «Απόλυτη», που έχουμε χρόνια να ακούσουμε τραγούδια ανάλογα της αξίας της.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]