Αντί για γάμο ήρθε ο χωρισμός!

17.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με τη γλύκα του κουφέτου έμειναν φίλοι και γνωστοί του Αντώνη Κανάκη και της Σάντυ Κουτσοσταμάτη, αφού το ζευγάρι χώρισε λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η είδηση του χωρισμού τους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με τη γλύκα του κουφέτου έμειναν φίλοι και γνωστοί του Αντώνη Κανάκη και της Σάντυ Κουτσοσταμάτη, αφού το ζευγάρι χώρισε λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η είδηση του χωρισμού τους ξάφνιασε πολλούς, μιας και περίμεναν ότι το ζευγάρι πολύ σύντομα θα επισημοποιούσε τη σχέση του, που μετρούσε αρκετά χρόνια.

Μάλιστα, περίμεναν πως αυτό θα γινόταν το καλοκαίρι του 2008, ενώ είχαν κιόλας βρει κουμπάρα, που δεν ήταν άλλη από τη στενή φίλη του Κανάκη, Ράνια Θρασκιά. Αλλά ως φαίνεται, έμεινε και αυτή με τη γλύκα της κουμπαριάς. Το κουτσομπολιό θέλει την Σάντυ να αποφάσισε το χωρισμό, επειδή ο αγαπημένος της όλο για γάμο έλεγε και γάμο δεν έβλεπε. Αυτό μάλλον την κούρασε και ο χωρισμός ήταν θέμα χρόνου.

Και να πεις ότι δεν το λέει και το τραγούδι; Πέντε χρόνια το καημένο με έχεις αρραβωνιασμένο, άλλο δεν θα αντέξω με άλλον θα τα μπλέξω. Πάντως, πολλοί φίλοι του ζευγαριού πιστεύουν ότι θα τα ξαναβρούν, αφού ο Αντώνης και η Σάντυ είναι πολύ αγαπημένοι και ταιριαστοί και τέτοιοι έρωτες δύσκολα τελειώνουν. Για να δούμε.