Χώρισε η Τζούλια Αλεξανδράτου!

17.12.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Για την καριέρα τα κάνεις όλα. Για την καριέρα δεν μ’ αγαπάς. Μα θα ρθει κάποτε η ώρα που δεν θα ξέρεις που να πας». Αμέ. Κάπως έτσι θα την πάθει μία ωραία μέρα η Τζούλια Αλεξανδράτου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Για την καριέρα τα κάνεις όλα. Για την καριέρα δεν μ’ αγαπάς. Μα θα ρθει κάποτε η ώρα που δεν θα ξέρεις που να πας». Αμέ. Κάπως έτσι θα την πάθει μία ωραία μέρα η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία άφησε στα κρύα του λουτρού κοτζάμ Μισέλ για χάρη της καριέρας της. Την προηγούμενη εβδομάδα, η Τζούλια ανακοίνωσε πως χώρισε οριστικά με τον αγαπημένο της, επειδή θέλει να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην καριέρα της (μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδίστρια) και η σχέση αυτή στεκόταν εμπόδιο.

Έτσι, με συνοπτικές διαδικασίες ξαπόστειλε τον μπάρμαν και μην τον είδατε τον Μισέλ. Αν στενοχωρήθηκε η Τζούλια για τη δύσκολη απόφαση του χωρισμού; Ναι αμέ. Έβαλε όλες τις γάτες της γειτονιάς της να κλάψουν. Άσε, που τώρα η Αλεξανδράτου θα έχει το ελεύθερο πεδίο να κατακτήσει το στόχο που έχει βάλει τελευταία: να φέρει πίσω (ή να την δεχτεί πίσω) τον Ηλία Ψινάκη!

Γιατί καλές οι προσπάθειες που κάνει από μόνη της για την καριέρα της, αλλά χωρίς Ηλία είναι... ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης! Και ο Ψινάκης αποδεικνύεται σκληρό καρύδι, οπότε θέλει μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσει πίσω. Αν και τώρα που είναι ελεύθερη δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]