Δώρα - Ντίνος: Από εχθροί...φίλοι

21.02.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, τη στιγμή που η Δώρα και ο Ντίνος του Big έδωσαν τα χέρια και είπαν το μαγικό "Φίλοι", αξιωθήκαμε να ζήσουμε κι εμείς οι πονεμένοι. Οι δύο νέοι αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη αυτά που τους χωρίζουν.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τη στιγμή που η Δώρα και ο Ντίνος του Big έδωσαν τα χέρια και είπαν το μαγικό "Φίλοι", αξιωθήκαμε να ζήσουμε κι εμείς οι πονεμένοι. Οι δύο νέοι των οποίων η σχέση όσο ήσαν μέσα στο Σπίτι είχε χαρακτηρισθεί ως "Η γάτα με το σκύλο" ή "Τα παιδία μαλώνουν", αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη αυτά που τους χωρίζουν. Το φίλιωμα είναι αλήθεια πως τους πήρε αρκετό καιρό και ήρθε κατόπιν μίας σειράς συμβουλίων, συζητήσεων και ψηφοφορίας στο internet "Ψηφίστε και κερδίστε. Α: θέλω να τα βρουν επειδή είναι καλά παιδιά κι έχουν πολλά κοινά στοιχεία, Β: μη λέτε βλακείες. Ακου να τα βρουν Δώρα και Ντίνος. Για να σοβαρευτούμε λιγάκι".

Το κοινό, αλλά και η καρδιά των δύο πλευρών ψήφισε δαγκωτό την επιλογή "Α". Έτσι, σε μία σεμνή τελετή έδωσαν τα χέρια τους και αφού συμφώνησαν να ξανακάνουν μια προσπάθεια μπας και καταφέρουν να γίνουν φίλοι, αγκαλιάστηκαν και ήπιαν ένα ποτήρι κρασί στην υγειά του νέου ξεκινήματος. Έκτοτε, η Δώρα με το Ντίνο είναι σχεδόν συνέχεια μαζί, πηγαίνοντας σε διάφορα events: εγκαίνια κλαμπ, επιδείξεις μόδας, για κάνα ποτό και καμιά στροφή σε πίστες. Η τελευταία τους special φιλική εμφάνιση ήταν στην επίδειξη του Μιχάλη Ασλάνη, όπου οι δύο νέοι κάθονταν δίπλα δίπλα. Και όχι μόνο αυτό ... ουκ ολίγες φορές ο Ντίνος έσκυβε και ρωτούσε τη φίλη του τι είναι ο ταφτάς, ποιο χρώμα εσώρουχα προτιμά, ποιο κομμάτι την έκανε να πει "ουά" κι άλλα τέτοια αιώνια ερωτήματα που μπορούν να βασανίσουν τη σκέψη ενός 25χρονου άνδρα.

Η Δώρα του απαντούσε με χαμόγελο καθότι, όπως η ίδια λέει: "Το Ντίνο τον έχω πραγματικά στην καρδιά μου". Και ο ελληνοαμερικανός τα ίδια συναισθήματα τρέφει, προχωρώντας μάλιστα λιγάκι παραπέρα. "Με τη Δώρα είμαστε κολλητοί", απαντά σε όσους τον ρωτούν για τις σχέσεις του με τη Θεσσαλονικιά. Βλέπεις, ο Ντίνος είναι τόσο κατενθουσιασμένος από τις εξελίξεις που αμέσως αναβάθμισε την πρώην συμπαίκτρια του. Ούτε καν "φιλαράκια" δεν είπε, αμέσως στο αυτοκόλλητο διότι έτσι τη νιώθει. Τουλάχιστον, μέχρι αυτή τη στιγμή που σου γράφω. Αύριο πιθανόν να τη βλέπει ως το νέο του...πετσί.