Οργισμένη η Βίσση για τις φήμες που κυκλοφορούν

21.02.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, απάντηση στα σενάρια που ακούγονται για λουκέτο στην παράσταση "Μάλα" έδωσε η Αννα Βίσση, η οποία άλλο λίγο και θα βγει από τα ρούχα της με αυτά που κυκλοφορούν. Όλα αυτά στη συνέντευξη τύπου που έδωσε για τη συναυλία που θα κάνει στις 3 Μαρτίου στο ΣΕΦ .
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Απάντηση στα σενάρια που ακούγονται για λουκέτο στην παράσταση "Μάλα" έδωσε η Αννα Βίσση, η οποία άλλο λίγο και θα βγει από τα ρούχα της με αυτά που κυκλοφορούν. Η αοιδός, στη συνέντευξη τύπου που έδωσε για τη συναυλία που θα κάνει στις 3 Μαρτίου στο ΣΕΦ για παιδιά με ειδικές ανάγκες, ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένη στο σημείο που αναφέρθηκε στην παράσταση της και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. "Κρύωσα κι εγώ μια φορά κι ακόμα είμαι κρυωμένη, όπως ακούτε. Οι εχθροί μου ξύπνησαν κι άρχισαν να λένε διάφορα", είπε κι άδικο έχει καθότι .. μια καλλιτέχνης του βεληνεκούς της δεν επιτρέπεται να αρρωσταίνει.

Η Αννα αναφέρθηκε ακόμα στην πρόταση που της έκανε ο πρέσβης του Ισραήλ να ανέβει η "Μάλα" σε θέατρο του εξωτερικού. "Πρόκειται για έναν θαυμάσιο άνθρωπο". Ο θαυμάσιος αυτός πρέσβης, μπορώ να σου πω ότι κατενθουσιάστηκε με το έργο κι όταν η Βίσση με την ταπεινότητα της απλής καλλιτέχνιδας του ζήτησε να πει και τα κακά της παράστασης, αυτός ήταν κάθετος. "Το κακό είναι ότι είναι τόσο καλή...παράσταση". Όσον αφορά στη συναυλία, η αοιδός είναι ιδιαίτερα συγκινημένη, επειδή ο σκοπός είναι ιερός κι έχει να κάνει με τα παιδιά. Μάλιστα, υποσχέθηκε πως θα έχει καινοτομίες και θα ενώσει τις δύο ορχήστρες, την κλασική με τη μοντέρνα, αυτή της Μάλα με την άλλη του "Χωρίς το μωρό μου".