Ενα εκατομμύριο ευρώ στον Ρουβά για διαφήμιση

17.06.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, το σωτήριον έτος 2002 υπάρχει σοβαρή περίπτωση να μετονομαστεί σε "Έτος Σάκη Ρουβά". Κι αυτό διότι τη χρονιά αυτή ο εν λόγω αοιδός γνώρισε και συνεχίζει να γνωρίζει μεγάλες επιτυχίες. Τελευταία που καταγράφηκε στη λίστα είναι η διαφήμιση για γνωστό οίκο οπτικών στο Παρίσι.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το σωτήριον έτος 2002 υπάρχει σοβαρή περίπτωση να μετονομαστεί σε "Έτος Σάκη Ρουβά". Κι αυτό διότι τη χρονιά αυτή ο εν λόγω αοιδός γνώρισε και συνεχίζει να γνωρίζει μεγάλες επιτυχίες. Τελευταία που καταγράφηκε στη λίστα είναι η διαφήμιση για γνωστό οίκο οπτικών στο Παρίσι. Οι υπεύθυνοι στο πρόσωπο του Sakis είδαν την ιδανική μούρη που μπορεί να προωθήσει με επιτυχία το προϊόν τους και για το λόγο αυτό δεν είχαν πρόβλημα να διαθέσουν ένα γενναιόδωρο ποσό προκειμένου ο Ρουβάς να πει το "Oui". Ένα ολόκληρο εκατομμύριο ευρώ (ήτοι 340 εκατομμύρια δραχμές) λέγεται πως του έδωσαν, αλλά η αλήθεια το χέρι μου στη φωτιά για τη συγκεκριμένη είδηση δεν το βάζω.

Η καμπάνια έχει ήδη ξεκινήσει και παντού στους δρόμους της Αθήνας φιγουράρει το πρόσωπο του Sakis με...αέρα γαλλικό και τα γυαλιά της εν λόγω φίρμας. Το κλείσιμο της συμφωνίας θεωρείται μεγάλη επιτυχία και ο ίδιος ο αοιδός με τους συνεργάτες του τρίβουν τα χέρια από ικανοποίηση. Αν και τα λεφτά Αρη είναι πολλά, αυτό που τους ενδιαφέρει πρώτιστα - όπως λένε - είναι η αναγνώριση που έχει το Sakis στην Γαλλία. Για να καταλάβεις, όταν γίνονταν τα γυρίσματα πήγαιναν διάφορες κοπελίτσες και ζητούσαν αυτόγραφο. Βέβαια, τα κορίτσια δεν είχαν την ίδια θέρμη με τις "Ρουβίτσες": να χτυπιούνται στο δρόμο, να τραβούν τα μαλλιά τους, να κλαινε με αναφιλητά, αλλά δεν αποκλείεται με την πάροδο του χρόνου να γίνουν κάπως έτσι. Να φτιάξουν, δηλαδή, κι αυτές το δικό τους κλαμπ "Ρουβίτσες made in France" και σε κάθε εκδήλωση του ινδάλματος στη χώρα να φτιάχνουν κερκίδα.

Μέχρι στιγμής, η διεθνής...επιχείρηση Ρουβά βαίνει καλώς και οι υψηλές γνωριμίες συνεχίζονται. Όπως συνεχίζονται και οι...υψηλού επιπέδου έξοδοι σε γνωστά και ακριβά εστιατόρια των Παρισίων, όπου ο Sakis μετά των φίλων του πηγαίνει να γευματίσει. Ο χρόνος που θα μείνει στη Γαλλία είναι προς το παρόν άγνωστος, αφού εδώ στην Ελλάδα δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η περίπτωση να εμφανιζόταν στη Θεσσαλονίκη με τη Δέσποινα Βανδή δεν ισχύει πια, μια και η συνάδελφός του είναι κομμάτι...αλμυρή στις τιμές.