Ο Αλέξανδρος " έφαγε" και την Αμαλία

17.06.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, εκεί, που άρχισαν να μπαίνουν διάφορα στο νου μου, ότι και καλά ο Big ξέχασε τους τέσσερις εναπομείναντες στο Σπίτι ή ότι σκοπεύει να τους κρατήσει μέχρι την Πρωτοχρονιά που είναι υψηλές οι τηλεθεάσεις, αποχώρησε η Αμαλία και ανακουφίστηκα. Βέβαια, μέσα παρέμεινε για μία ακόμη φορά ο Αλέξανδρος...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το ερώτημα που βασάνιζε πλήθος τουριστών και εκδρομέων "που στο καλό βρίσκεται το Σπίτι του Big στην Παιανία" διευκρινίσθηκε το βράδυ της Κυριακής από τον Ανδρέα (Μικρούτσικο). Όποιος πιστός ας προσέλθει στην οδό Ανθρώπου και Αγάπης γωνία. Που είναι οι κομμώσεις Λούλα, δίπλα σε ένα μανάβικο; Ε, ακριβώς απέναντι μαγαζί γωνία είναι. Και μετά τη μικρή αυτή παρένθεση, ας πάμε στο θέμα μας που είναι και η αποχώρηση.

Εκεί, που άρχισαν να μπαίνουν διάφορα στο νου μου, ότι και καλά ο Big ξέχασε τους τέσσερις εναπομείναντες στο Σπίτι ή ότι σκοπεύει να τους κρατήσει μέχρι την Πρωτοχρονιά που είναι υψηλές οι τηλεθεάσεις, αποχώρησε η Αμαλία και ανακουφίστηκα. Βέβαια, μέσα παρέμεινε για μία ακόμη φορά ο Αλέξανδρος, που ειλικρινά τον τίτλο του νέου "παιδιού του λαού" θα τον τσακώσει μετά τιμών και δόξων, αλλά αυτό δεν με απασχολεί μια και το παιγνίδι πήρε πάλι μπρος και πλησιάζει στο φινάλε. Ο "εξολοθρευτής" Αλέξανδρος...έφαγε τον έβδομο συμπαίκτη του και όπως πάει το πράγμα δεν αποκλείεται να καπαρώσει τα 50 μυριάκια.

Η ιδέα αυτή δεν ξέρω κατά πόσο ευχαριστεί τους συμπαίκτες του, όμως χθες σαν άκουσαν η Φραντζέσκα με τον Κώστα ότι ο "φιλόσοφος" παραμένει και το "ποντίκι" αποχωρεί, μόνο που δεν τον έστειλαν έξω να καθίσει στην αυλή με το ένα πόδι για τιμωρία που έχει πάρει τον κόσμο με το μέρος του. Ασχετο, στο στούντιο ήταν και το....νεοσύστατο ζευγάρι του Big, δεύτερο στο Σπίτι, η Ζωή με τον Γιώργο, οι οποίοι ναι μεν κλήθηκαν να μιλήσουν για τον ερωτά τους, όμως στην πορεία τους έπαιρνες την κουβέντα με το τσιγκέλι. Αυτό, μπορώ να πω ότι εξόργισε κομμάτι τον Ανδρέα καθότι ο άνθρωπος από μικρός είχε διδαχθεί πως άπαξ και είσαι ερωτευμένος οφείλεις να βγεις να το φωνάξεις, να το πεις. Αν είσαι ένας άσημος πλην τίμιος λογιστής το διαδίδεις στη γειτονιά, αν είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο βγαίνεις στα κανάλια και το λες. Ασε, που ο Ανδρέας ήθελε να δείξει στον έξω κόσμο πως ναι μεν τα τέκνα του Big βγάζουν ρίζες στον καναπέ, όμως καταφέρνουν κι ερωτεύονται.