Η Βίσση και ο τέως

19.06.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, "Υψηλές" συναντήσεις είχε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Αννα Βίσση. Η αοιδός ήταν καλεσμένη του πρίγκιπα Κάρολου σε αγώνα πόλο στο Λονδίνο, όπου ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος. Μάλιστα, οι δυο τους έστησαν πηγαδάκι σε ένα από τα διαλείμματα.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


"Υψηλές" συναντήσεις είχε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Αννα Βίσση. Η αοιδός ήταν καλεσμένη σε αγώνα πόλο στο Λονδίνο, όπου μεταξύ άλλων μεγάλων προσωπικοτήτων, συμμετείχαν ο Κάρολος και τα τέκνα του, Γουίλιαμ και Χάρι. Ανάμεσα στους θεατές - υπόψη όλοι τους ήσαν εκπρόσωποι της καλής κοινωνίας του Λονδίνου - βρίσκονταν ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με τους γιους του, Παύλο και Νικόλαο.

Η Βίσση, η οποία συνδέεται με προσωπική φιλία με τον Κωνσταντίνο, σε ένα διάλειμμα των αγώνων έστησε πηγαδάκι με αυτόν και μίλησαν αρκετή ώρα περί ανέμων και υδάτων. Σύμφωνα με μαρτυρίες ατόμων που...έστησαν αυτί, οι δυο τους μίλησαν και για τις καλοκαιρινές διακοπές. Στο σημείο αυτό, ο Κωνσταντίνος της είπε πως οι γιοι του Νικόλαος και Παύλος (μαζί και η Μαρί Σαντάλ βεβαίως) σκοπεύουν να επισκεφτούν την Ελλάδα το καλοκαίρι, προκειμένου να κάνουν τα μπανάκια τους και να ξεδώσουν λίγο στα μπαράκια. Της ζήτησε, μάλιστα, να κάνουν παρέα και γιατί όχι να περάσουν μαζί τις διακοπές τους.

Η Αννα δέχτηκε την άνωθεν πρόταση, μια και τυγχάνει να έχει φιλικές σχέσεις με τους γιους του Κωνσταντίνου. Ειδικά, με το Νικόλαο πολλοί είναι εκείνοι, οι οποίοι υποστηρίζουν πως στο παρελθόν οι σχέσεις τους δεν ήταν και τόσο...φιλικές. Λέγεται (το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω) πως οι δυο τους είχαν στενές σχέσεις ερωτικού τύπου, που ξεκίνησαν τρία χρόνια πριν στο Γκσταντ. Ήταν Πρωτοχρονιά και η αοιδός ήταν η guest στο πάρτι της οικογένεια Λάτση. Ανάμεσα στους υψηλούς προσκεκλημένους ήταν και ο Νικόλαος, ο οποίος συγκινήθηκε από τα άσματα και το ταμπεραμέντο της Αννούλας.
Όλο το βράδυ ανέπτυξαν...ψιλή κουβεντούλα που συνεχίστηκε και στο Λονδίνο. Πολλοί τους είδαν σε κοινές εξόδους σε μπαράκια της πόλης, όπου...διασκέδαζαν ελληνικά. Η σχέση τους, όμως, για άγνωστους λόγους έλαβε τέλος σύντομα. Ο καθένας πήρε το δρόμο του για να καταλήξει αυτή στο μοντέλο Κώστα Φραγκολιά κι αυτός στην πριγκίπισσα της Σουηδίας Βικτόρια.