Στο Σπίτι και ο Ασλάνης

19.06.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, μια παροιμία λέει "Τι χες Γιάννη, τι χα πάντα" και το ίδιο και το αυτό έχει συμβαίνει με τον Big. Ο "Αδελφός" συνεχίζει να μπάζει κόσμο στο Σπίτι, που σε λίγο θα μετατραπεί από "μικρό σπίτι στην εξορία" σε...κέντρο διερχομένων. Τελευταίος επισκέπτης που πέρασε το κατώφλι είναι ο Μιχάλης Ασλάνης.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μια παροιμία λέει "Τι χες Γιάννη, τι χα πάντα" και το ίδιο και το αυτό έχει συμβαίνει με τον Big. Ο "Αδελφός" συνεχίζει να μπάζει κόσμο στο Σπίτι, που σε λίγο θα μετατραπεί από "μικρό σπίτι στην εξορία" σε...κέντρο διερχομένων. Τελευταίος επισκέπτης που πέρασε το κατώφλι είναι ο Μιχάλης Ασλάνης, του οποίου η παρουσία κρίθηκε ως απαραίτητη για την τελευταία αποστολή. Ποια είναι αυτή; Ο Big, βέβαιος ότι τα τέκνα του είναι κρυφά ταλέντα, αυτή την εβδομάδα τους βάζει να στολίσουν ρούχα του εν λόγου σχεδιαστή, ο οποίος θα τους κάνει την ύψιστη τιμή να τα παρουσιάσει σε μία από τις επιδείξεις του. Κι όταν λέμε επίδειξη, εννοούμε επίδειξη κανονική με τις κοσμικές κυρίες πρώτη σειρά από κάτω και τους φωτογράφους μιλιούνια.

Ο Ασλάνης μπήκε το βράδυ της Τρίτης στο Σπίτι και μαζί με τα ρούχα και τα υφάσματα πήγε στα παιδιά λίγα γλυκά και χαλούμι, προκειμένου να "λαδώσουν το εντεράκι" τους. Οι τρεις εναπομείναντες κατενθουσιάστηκαν με την αποστολή καθότι και οι ίδιοι γνωρίζουν πως είναι πολύπλευρα ταλέντα. Ο γνωστός σχεδιαστής έμεινε λίγες ώρες στο Σπίτι, αλλά ανανέωσε το ραντεβού του για την Πέμπτη. Επειδή η παρουσία του είναι σημαντική θα μπορούσε να παραμείνει μέσα, όπως έκανε ο Τσάκας, όμως ο άνθρωπος έχει δουλείες στον έξω κόσμο και δε μπορούσε να τις αφήσει.

Τα παιδιά είναι τω όντι ενθουσιασμένα με τις διάφορες επισκέψεις, ενώ πίνουν νερό στο όνομα του Big για τις εκπλήξεις που τους επιφυλάσσει. Αυτός, ωστόσο, κάνει απλά το...καθήκον του, που είναι το σπάσιμο της μονοτονίας, δίνοντας έτσι λίγη ζωή στο λυόμενο και καμιά...μονάδα στην τηλεθέαση. Πάντως απ' ότι φαίνεται ο Αδελφός" ως άλλος "Ξένιος Big" θα συνεχίσει να καλεί κόσμο στο Σπίτι, αν και αυτή την περίοδο είναι κομμάτι δύσκολο αφού αρκετοί λείπουν σε διακοπές, ωσότου τελειώσει το παιγνίδι.