Παντρεύονται οι Brangelina;

18.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σαν το μύθο του Αισώπου με τον βοσκό και το λύκο θα εξελιχθεί στο τέλος η ιστορία του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί με το «παντρεύονται, δεν παντρεύονται».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σαν το μύθο του Αισώπου με τον βοσκό και το λύκο θα εξελιχθεί στο τέλος η ιστορία του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί με το «παντρεύονται, δεν παντρεύονται». Όχι τίποτε άλλο, στο τέλος οι Brangelina θα παντρευτούν στα αλήθεια και ουδείς θα τους πιστέψει. Όχι ότι θα τους χάλαγε αυτό, ειδικά την Αντζελίνα η οποία θέλει όταν και άμα παντρευτεί να το κάνει μακριά από τη δημοσιότητα και κανείς να μην το πάρει χαμπάρι.

Αν και τελευταία ακούγεται πολύ έντονα ότι το ζευγάρι αποφάσισε τελικά να παντρευτεί κι ας δήλωναν μέχρι πρότινος ότι ο γάμος δεν είναι στα σχέδια τους και σκοπεύουν να μείνουν έτσι για πάντα. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ και πρώτος ο Μπραντ άρχισε να γλυκαίνεται με την ιδέα να ντυθεί για δεύτερη φορά γαμπρός. Εξάλλου, ο ηθοποιός πιστεύει πως ως γονείς ενός τσούρμου παιδιά είναι φρονιμότερο να είναι με τη μητέρα τους «νόμιμο» ζευγάρι. Αυτό είπε στην Άντζυ και φαίνεται πως την έπεισε να ντυθεί νυφούλα για τρίτη φορά κι ας απέφευγε αυτή τη στιγμή, όπως ο διάολος το λιβάνι.

Ας όψεται η εγκυμοσύνη που την έχει γλυκάνει. Ωστόσο, σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, οι Brangelina αν και συμφώνησαν να παντρευτούν, έχουν διαφωνίες για τη μορφή της τελετής. Η Τζολί θέλει κλειστό γάμο παρουσία μόνο των παιδιών και της οικογένειας τους (πιθανόν μαζί και ο πατέρας της, Γιον Βόιτ), ενώ ο Πιτ θέλει ανοικτό γάμο, με πολλούς καλεσμένους ανάμεσα τους και η πρώην σύζυγός του, Τζένιφερ Ανιστον. Ουπς. Αυτό, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έχει κάνει έξω φρενών την Αντζελίνα, η οποία στο όνομα και μόνο της πρώην παθαίνει κρίση πανικού και η ζήλια της βαράει κόκκινο. Όχι άδικα, αν και η αλήθεια φαίνεται κουλό ο Πιτ να θέλει να καλέσει την Ανιστον στο γάμο του.