Δείξε μου το φίλο σου...

18.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κύλησε ο τέντζερης, βρήκε το καπάκι κι έγιναν φίλοι. Ο λόγος για τον Μελ Γκίμπσον και την Μπρίτνεϊ Σπιαρς, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει κοντά, αλλά με φιλικές πάντα διαθέσεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κύλησε ο τέντζερης, βρήκε το καπάκι κι έγιναν φίλοι. Ο λόγος για τον Μελ Γκίμπσον και την Μπρίτνεϊ Σπιαρς, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει κοντά, αλλά με φιλικές πάντα διαθέσεις, για να μην παρεξηγούμαστε κιόλας. Ο Μελ, που έχει ιστορικό με το αλκοόλ, τα ξενύχτια και την άστατη ζωή, ένιωσε μία συμπάθεια προς το πρόσωπο της Μπρίτνεϊ, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τον κατήφορο και δε λέει να σηκώσει κεφάλι.

Οι περιπέτειες της πάλαι ποτέ «πριγκίπισσας της Ποπ» τον έχουν συγκινήσει κι έτσι πήρε πρωτοβουλία να τη συναντήσει από κοντά και να τα πουν σαν δύο φίλοι. Εξάλλου, για ένα φεγγάρι υπήρξαν και γείτονες. Έτσι, οι δυο τους συναντήθηκαν μαζί με άλλους φίλους και δείπνησαν σε ρωσικό εστιατόριο.

Η Σπίαρς χάρηκε πολύ για τη συνάντηση αυτή, ενώ η ίδια δηλώνει πως μετά το εξιτήριο της από ψυχιατρική κλινική νιώθει καλύτερα και είναι έτοιμη να πάρει ξανά τη ζωή χέρια της. Χμ. Προς το παρόν, ο πατέρας της συνεχίζει να είναι ο απόλυτος διαχειριστής της περιουσίας της, αλλά για να δεις τι καλός πατέρας που είναι, θα της δίνει κάθε μήνα ένα μισθό για να το χαλάει η μικρή όπου θέλει.