Κωνσταντίνα η Παραβάτης!

31.01.2001
"Στο κρανίο" -λέγεται- ότι τα πήρε ο Νότης όταν η συνάδελφός του Κωνσταντίνα "τόλμησε" και του έκλεψε έξι ολόκληρα λεπτά από το προγραμμά του. Η Κύπρια αφιέρωσε δύο τραγούδια παραπάνω στην κόρη της εις βάρος του Σφακιανάκη κι αυτός την τιμώρησε "σιωπηρά".
"Στο κρανίο" -λέγεται- ότι τα πήρε ο Νότης όταν η συνάδελφός του Κωνσταντίνα "τόλμησε" και του έκλεψε έξι ολόκληρα λεπτά από το προγραμμά του. Άκου εκεί αυθάδεια η νεαρά! Ο Σφακιανάκης όμως - περί ου ο λόγος για όσους δεν το κατάλαβαν - επειδή είναι ανώτερος άνθρωπος και πολύ...καλόβολος με τους συνεργάτες του, δεν είπε λέξη στην Κύπρια.
Το εναντίον, τη διαδέχτηκε χαριτολογώντας, χωρίς να δείξει ότι τον πείραξε. Αυτά επί πίστας - ή όπως προτιμά ο Νότης επί σκηνής - διότι στην πραγματικότητα φρόντισε να την "τιμωρήσει" σιωπηρά. Τις επόμενες ημέρες όσοι θα βρέθηκαν στο μαγαζί ίσως παρατήρησαν πως ο χρόνος της Κωνσταντίνας μειώθηκε λίγο. Περίπου έξι λεπτά δηλαδή.
Ο λόγος που η γνωστή αοιδός τόλμησε να "παραβιάσει" το επιτρεπόμενο όριο ήταν η παρουσία της εξάχρονης κόρης της. Είχε πάει να ακούσει τη μαμά της η οποία της χάρισε δύο τραγούδια παραπάνω.