Ο Τζόνι δεν θα φορέσει... σκουφάκι!

03.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι πίκρα. Τι απογοήτευση. Τι στεναχώρια είναι αυτή; Ο Τζόνι Ντεπ δεν θα διαφημίσει γνωστή μάρκα αμερικάνικων προφυλακτικών, όπως ακούστηκε τις προηγούμενες μέρες. Η είδηση ότι θα δούμε τον Τζόνι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι πίκρα. Τι απογοήτευση. Τι στεναχώρια είναι αυτή; Ο Τζόνι Ντεπ δεν θα διαφημίσει γνωστή μάρκα αμερικάνικων προφυλακτικών, όπως ακούστηκε τις προηγούμενες μέρες. Η είδηση ότι θα δούμε τον Τζόνι να «φοράει» σκουφάκι και να μας συνιστά προσοχή και ασφάλεια στο σεξ, ήταν μόνο φήμες και τίποτε παραπάνω.

Κι εδώ έρχεται η πίκρα και η απογοήτευση που σου είπα. Πότε θα ζήσουμε εμείς αυτή τη στιγμή; Και ποιος καλύτερος από τον Ντεπ θα καταφέρει να μας πείσει να βάλουμε όλοι... σκουφιά! Ακόμη κι αυτά τα αμερικάνικα Trojan! Την ανακοίνωση ότι η είδηση είναι ψευδής έκανε η εκπρόσωπος του ηθοποιού, η οποία διέψευσε ότι ο πελάτης της έχει κάνει τέτοιου είδους συμφωνία και σε καμία περίπτωση δεν ισχύει ότι η εν λόγω εταιρεία του δίνει το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων για να πει το μεγάλο «ναι». Δεν το σκέφτονται καλύτερα και οι μεν και οι δεν; Λέω εγώ τώρα.