Ο Τζορτζ αδιαφορεί για το παρελθόν της Σάρα!

03.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι; Όχι, το αντίθετο θα έλεγα. Ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτός... φανερό καμάρι! Ο λόγος για τον Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος όχι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι; Όχι, το αντίθετο θα έλεγα. Ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτός... φανερό καμάρι! Ο λόγος για τον Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος όχι μόνο δεν έχει ενοχληθεί με τις ροζ φωτογραφίες της αγαπημένης του, Σαρα Λάρσον, αλλά καμαρώνει για τη γυναίκα που έχει δίπλα του.

Για του λόγου το αληθές, την Δευτέρα το ζευγάρι πήγε άλα μπρατσέτα και με τα χαμόγελα ευτυχίας ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους, στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζορτζ Κλούνεϊ, στο Λος Άντζελες. Κουβέντα για το θέμα δεν έγινε και κανείς από τους δημοσιογράφους δεν τόλμησε να ρωτήσει κάτι σχετικό. Όσο, δε, έβλεπαν τον Τζορτζ να κρατά σφιχτά την αγαπημένη του, που να ξεστομίσουν κάτι για το «βρώμικο» παρελθόν της.

Κι αυτή, όμως, μες στη σεμνότητα και την ταπεινότητα ήταν. Την έβλεπες έτσι χαμηλοβλεπούσα με το χαμόγελο αθωότητας κι έλεγες: «Είναι αυτή που κάποτε έγλειφε και τα πατώματα, αφού πριν κυλιόταν σε αυτά»; Κι όμως. Και ήταν τόσο γλυκούλα και αθώα, που απλά χαμογελούσε όταν ο Τζορτζ αγκάλιαζε και φιλούσε τη συμπρωταγωνίστρια του, Ρενέ Ζελβέγκερ με την οποία ένα φεγγάρι ήταν ζευγάρι. Και τι να πει δηλαδή; Είναι αυτοί οι δύο να μην ανοίξουν συζήτηση για το παρελθόν τους!