Τα αποφθεύγματα των σταρ

02.02.2001
"Είπαν και ελάλησαν" οι κάτοικοι του Χόλιγουντ. Εμείς τα ακούσαμε, τα καταγράψαμε και σας παρουσιάζουμε τα αποφθεύγματά τους.
"Είπαν και ελάλησαν" οι κάτοικοι του Χόλιγουντ. Εμείς τα ακούσαμε, τα καταγράψαμε και σας παρουσιάζουμε τα αποφθεύγματά τους.
"Βλέπω τη Λιβ Τάιλερ και σκέφτομαι: "Είναι άδικο, διότι δεν βρίσκω ούτε ένα ψεγάδι επάνω της. Όλο το σύνολό της είναι απλά τέλειο. Τι αδικία" (Τόρι Σπέλινγκ).
"Σε κάθε ταινία σε θέλουν όσο πιο αδύνατη γίνεται. Μόνο στη "Σελίνα" συνέβη το αντίθετο. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να δείχνω συνέχεια τα τεράστια οπίσθιά μου". (Τζένιφερ Λοπέζ)
"Τέσσερα πράγματα μπορούν να σου συμβούν. Πρώτον:Ανακαλύφθηκες σε μια ταινία. Δεύτερον: Τα κατάφερες. Τρίτον: Απέτυχες και Τέταρτον: Επιστρέφεις". (Μπρους Γουίλις)
"Τι άλλο θα μπορούσα να ήμουν εκτός από τραγουδίστρια; Μα καλόγρια φυσικά. Το λέει το ονομά μου, Μαντόνα -Παναγία-" (Μαντόνα)
"Όλοι ασχολούνται με την υποτιθέμενη σεξουαλική μου δραστηριότητα. Τρίχες. Ποτέ δεν προσποιήθηκα ότι είμαι άγιος". (Μάικλ Ντάγκλας)
"Όλα συμβαίνουν πολύ γρήγορα. Θα πρέπει να βάλω φρένο, αλλιώς θα τρακάρω". (Μελ Γκίμπσον)
"Το να είσαι απλά όμορφη είναι πολύ βαρετό, πραγματικά βαρετό, τόσο βαρετό". (Μισέλ Φάιφερ)
"Μου αρέσει η γυναίκα να είναι γυναίκα. Μισώ τις αντρογυναίκες. Καμία δεν είναι πιο φεμινίστρια από μένα. Μπορείς να είσαι έξυπνη, όμορφη κι ελκυστική για τους άλλους και για σένα". (Κάθριν Ζέτα Τζόουνς).
"Κλαίω με κάθε ευκαιρία" (Ρίτσαρντ Γκιρ)
"Υπάρχει ένας συγκεκριμένος συνδυασμός αναρχίας και πειθαρχίας στον τρόπο που δουλεύω". (Ρόμπερτ Ντε Νίρο)..