Τι "παίζει" με τον Κουρκούλη;

02.02.2001
"Όργιο" φημών έχει προκαλέσει η απουσία του Νίκου Κουρκούλη τα δύο τελευταία βράδια από το πρόγραμμα του "REX". Ο ιδιοκτήτης του κέντρου, Ηλίας Μαροσούλης και οι συνεργάτες του υποστηρίζουν πως ο δημοφιλής τραγουδιστής έπεσε θύμα κάποιας ίωσης.
"Όργιο" φημών έχει προκαλέσει η απουσία του Νίκου Κουρκούλη τα δύο τελευταία βράδια από το πρόγραμμα του "REX". Ο ιδιοκτήτης του κέντρου, Ηλίας Μαροσούλης και οι συνεργάτες του υποστηρίζουν πως ο δημοφιλής τραγουδιστής έπεσε θύμα κάποιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Και πως θα επιστρέψει μόλις αναρρώσει. Είναι αυτή όμως η αλήθεια; Όντως είναι άρρωστος;
Κάποιοι "κακοί" άνθρωποι λένε πως ο "Mr. Παίζεις με τη φλόγα" έχει πέσει πράγματι "θύμα" μιας...ίωσης που, όμως τον ταλαιπωρεί από την έναρξη της περιόδου. Αυτή, όπως λένε οι - το τονίζουμε- "κακοί" άνθρωποι, έχει σάρκα και οστά και δεν είναι άλλη από τη Δέσποινα Βανδή(!).
Ισχυρίζονται δηλαδή πως οι ήδη διαταραγμένες σχέσεις των δύο αοιδών έφτασαν στο απροχώρητο και πως η συμπεριφορά της Βανδή "κούρασε" τον φιλότιμο Νίκο. Η αλήθεια είναι πως ανάμεσά τους υπήρχαν κάποιες εντάσεις, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Καβαλιώτης καλλιτέχνης εξέφραζε τα παράπονά του για την αντιμετώπιση από τη συντοπίτισσά του. Εκεί μάλιστα που είχε νιώσει αδικημένος και το "φώναξε" ήταν η -εις βάρος του- αύξηση του χρόνου εμφάνισης της Δέσποινας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ίδιος να κλείνει το πρόγραμμα νωρίς τα ξημερώματα και να τραγουδάει στα γκαρσόνια του μαγαζιού, που σκούπιζαν το πάτωμα από τα λουλούδια.
Επειδή όμως "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον ή στην προκειμένη περίπτωση υπό τη νύκταν" η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Κι εμείς πρώτοι θα σας ενημερώσουμε αν τον Κουρκούλη τον ταλαιπώρησε η ιγμορίτιδα ή η "Βανδήτιδα".