Κι άλλα "κουφέτα" στο Χόλιγουντ

02.02.2001
Νυφούλα ντύθηκε η Τζένι Γκάρθ, η "Κέλι" του Μπέβερλι Χίλς. Η γλυκιά ηθοποιός μετά από έξι χρόνια σχέσης και την απόκτηση μιας κορούλας -τριών χρόνων- παντρεύτηκε τον καλό της Πίτερ Φασινέλι σε μια λαμπρή τελετή.
Νυφούλα ντύθηκε η Τζένι Γκάρθ, η "Κέλι" του Μπέβερλι Χίλς. Η γλυκιά ηθοποιός μετά από έξι χρόνια σχέσης και την απόκτηση μιας κορούλας -τριών χρόνων- παντρεύτηκε τον καλό της Πίτερ Φασινέλι σε μια λαμπρή τελετή. Το παρόν έδωσαν οι συνάδελφοί της στο "Μπέβερλι Χιλς", Τζέισον Πρίστλεϊ, Τόρι Σπέλινγκ, Τίφανι Θίσεν και Ιαν Ζιέρινγκ, κάνοντας το μυστήριο να μοιάζει με γύρισμα της πάλαι ποτέ γνωστής σειράς.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1995 στα γυρίσματα μιας αμερικάνικης σαπουνόπερας κι από τότε έγιναν αχώριστοι. Το 1997 ήρθε στον κόσμο ο "καρπός του έρωτά τους" η κόρη τους Λούκα Μπέλα, η οποία ήταν και η παράνυφος στο γάμο. Το 1999 αποφάσισαν πως είναι καιρός να "νοικοκυρευτούν" και να κάνουν μια οικογένεια της...προκοπής. Έτσι μια υπέροχη βραδιά αντάλλαξαν μόνοι τους όρκους "αιώνιας" αγάπης υπό το σεληνόφως, δίπλα στην πισίνα τους. Την ίδια χρονιά έκαναν το γάμο τους σε δημαρχείο στη Χαβάη.
Ο γαμπρός, όμως δεν αρκέστηκε μόνο στον πολιτικό γάμο, διότι ήθελε όπωσδήποτε να ζήσει τη σκηνή, όπου η αγαπημένη του θα έρχεται ντυμένη στα λευκά, περπατώντας στον διάδρομο με το κόκκινο χαλί, υπό τους ήχους του γαμήλιου εμβατηρίου. Η Γκάρθ λοιπόν, δεν του χάλασε το χατήρι, αφού και η ίδια ήθελε να ζήσει τη σκηνή και στην πραγματικότητα. Η τελετή -παραδοσιακή Ρωμαιοκαθολική- έγινε στο ξενοδοχείο "Μπακαρα Ρεσόρτ και Σπα", την αρχική επιλογή της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και του Μάικλ Ντάγκλας, για το γάμο τους.