Ένοχος ο Γκλέτσος για τις μπαλωθιές

03.02.2001
Καταδικαστική ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για τον Απόστολο Γκλέτσο. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών του επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με τριετή αναστολή για τις μπαλωθιές στο γάμο του με την Ελένη Λυκουρέζου στις 17 Αυγούστου 1998.
"Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες". Ο Απόστολος Γκλέτσος, όμως επειδή είναι πολύ...λεβέντης δεν θα βρεθεί πίσω από αυτά, αν και η απόφαση του δικαστηρίου για τις μπαλωθιές που είχε ρίξει στον γάμο του με την Έλενα Λυκουρέζου ήταν καταδικαστική. Η ποινή που του επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών είναι φυλάκιση τεσσάρων μηνών με τριετή αναστολή, ενώ του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό των μη ταπεινών αιτίων (λόγω της γαμήλιας τελετής).
Ο δημοφιλής ηθοποιός κατηγορείτο για άσκοπους πυροβολισμούς που είχε ρίξει στον αέρα, κατά τη διάρκεια του γλεντιού στο γάμο του με τη δεσποινίδα -πλέον- Λυκουρέζου στις 17 Αυγούστου 1998. Κίνηση την οποία όλοι είδαμε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, "θαυμάζοντας" συγχρόνως τη λεβεντιά του Απόστολου. Ο Γκλέτσος, λοιπόν, στην απολογία του υποστήριξε ότι δεν επρόκειτο για πυροβολισμούς, εφόσον το όπλο που χρησιμοποίησε ήταν ένα άσφαιρο κρότου, από αυτά που έχουν στις ταινίες. Το δικαστήριο, ωστόσο δεν έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς του, αναγνώρισε όμως το ελαφρυντικό των προθέσεών του.
Ο Απόστολος, λοιπόν για τα επόμενα τρία χρόνια δεν πρέπει να επαναλάβει την πράξη του. Επειδή, όμως είναι ένα παιδί που λειτουργεί αυθόρμητα και βάσει των συναισθημάτων του, τον συμβουλεύουμε να αποφύγει τον...γάμο.