Μόνος(;) ο Γκλέτσος

05.02.2001
"Ελεύθερος" δηλώνει ο Απόστολος Γκλέτσος κι ανοικτός σε κάθε πρόταση. Ο γνωστός ηθοποιός χώρισε με την -εδώ κι έναν χρόνο - αγαπημένη του Μαρία Μαγγίνα κι εδώ και τρείς μήνες δεν έχει βρεί ακόμη την επίσημη αντικαταστάτρια. Οι υποψήφιες όμως είναι πολλές.
"Ελεύθερος" δηλώνει ο Απόστολος Γκλέτσος κι ανοικτός σε κάθε πρόταση. Ο γνωστός ηθοποιός χώρισε με την -εδώ κι έναν χρόνο - αγαπημένη του Μαρία Μαγγίνα και κυκλοφορεί εντελώς μόνος. Κι εδώ ακριβώς είναι το παράξενο, καθότι ο Απόστολος μας έχει συνηθίσει στους χωρισμούς, δεν μας έχει όμως συνηθίσει να μένει χωρίς ταίρι για καιρό. Βλέπετε με τη Μαγγίνα έχουν χωρίσει περισσότερο από τρεις μήνες κι έκτοτε καμία γυνή δεν έχει σταθεί επίσημα στο πλευρό του.
Βέβαια όλο αυτό το διάστημα του "έριξαν" από δίπλα πολλές επώνυμες Αθηναίες, όπως την πρώην Άννα Βίσση, την Βάνα Μπάρμπα και την Τζένη Ιωακειμίδου. Από ότι φαίνεται όμως τίποτα όλα αυτά δεν ισχύει. Η περίπτωση με την Μπάρμπα είναι άτοπη, διότι η χυμώδης ηθοποιός χωρίζει και ξανασμίγει "κάθε 15 του μηνός" με έναν και μοναδικό άνδρα, τον Λάκη Ραπτάκη. Με την Ιωακειμίδου θα μπορούσε να τρέχει κάτι μεταξύ τους, όμως τελικά η σχέση τους είναι φιλική, λόγω της αδελφής του Γκλέτσου, Άννας η οποία συμπρωταγωνιστεί με την άνωθεν νεαρά.
Τέλος, με τη Βίσση δεν αποκλείεται να συνέβη κάτι -για τρίτη φορά- όμως ήταν γρήγορο και...φαρμακερό. Το σίγουρο λοιπόν είναι ότι ο Απόστολος είναι μόνος και όσες πιστές με "ειδικότητα" τις σύντομες σχέσεις, προσέλθετε.