Δίαιτα και στο σεξ για Γκάι - Μαντόνα!

16.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένα δράμα έζησε η Μαντόνα όσο καιρό ο Γκάι Ρίτσι έκανε τη... δίαιτα των μπισκότων! Ο σύζυγος είχε πάρει αρκετά περιττά κιλά και κάποιοι φίλοι τού πρότειναν να κάνει τη συγκεκριμένη δίαιτα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα δράμα έζησε η Μαντόνα όσο καιρό ο Γκάι Ρίτσι έκανε τη... δίαιτα των μπισκότων! Ο σύζυγος είχε πάρει αρκετά περιττά κιλά και κάποιοι φίλοι τού πρότειναν να κάνει τη συγκεκριμένη δίαιτα, όπου όλη τη μέρα τρώει μόνο μπισκότα. Θα αναρωτιέσαι τώρα εσύ, γιατί τράβηξε ζόρι η Μαντόνα; Μια χαρά δίαιτα ακούγεται και τα μάλα γλυκιά.

Χμ, εδώ είναι το πρόβλημα. Αν πιστέψουμε αυτό που λένε ότι η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του σεξ, τότε η θεωρία αυτή ίσχυσε στην περίπτωση του Γκάι. Δίαιτα των μπισκότων για τα περιττά κιλά και δίαιτα της πάπιας στην ερωτική ζωή, όπου ο Ρίτσι έτρωγε τα πάντα κι έκανε την... πάπια στο σεξ! Βρε, αμάν και πως έκανε η Μαντόνα για μία συζυγική συνεύρεση, αλλά αυτός τίποτε.

Με τόση σοκολάτα και μπισκότο, πού όρεξη. Ευτυχώς, ο Γκάι έχασε γρήγορα τα κιλά και η όρεξη για σεξ επανήλθε. Μήπως, τότε να ήταν που έλεγαν οι κακές γλώσσες ότι το ζευγάρι κοιμάται σε χωριστές κρεβατοκάμαρες; Πάντως, τώρα τα πράγματα είναι φίνα και ο Γκάι είναι πιο κομψός από ποτέ. Καλά, δεν θέλω να ασχοληθώ με τη δίαιτα που έκανε. Άκου, δίαιτα των μπισκότων!