"Τις μαύρες" της έχει η Καιτούλα

06.02.2001
Αν θέλετε να βρεθείτε στον ίδιο χώρο με την Καίτη Γαρμπή θα πρέπει να είστε ή η "κολλητή" της ή μια...μύγα. Κι αυτό διότι η συμπαθέστατη τραγουδίστρια βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση, εξαιτίας δημοσιευμάτων για εμπλοκή του Σχοινά με τα ναρκωτικά.
Αν θέλετε να βρεθείτε στον ίδιο χώρο με την Καίτη Γαρμπή θα πρέπει να είστε ή η "κολλητή" της ή μια...μύγα. Κι αυτό διότι η συμπαθέστατη τραγουδίστρια βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση, εξαιτίας της αναβίωσης -μέσω δημοσιευμάτων- της "περιπέτειας" του Διονύση Σχοινά με τα ναρκωτικά. Για όσους δεν ενθυμούνται στο αυτοκίνητο του συζύγου της Καιτούλας πριν τρια χρόνια είχε βρεθεί από τους άνδρες της δίωξης ναρκωτικών μικροποσότητα χασίς. Τότε ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε αρνηθεί την οποιαδήποτε εμπλοκή, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για παγίδα που του είχαν στήσει εχθροί του. Το ίδιο πιστεύει και η Γαρμπή, η οποία εκτός της ταραχής που υπέστη έχει να αντιμετωπίσει και τα δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου, η οποία έχει ήδη "καταδικάσει" τον σύζυγό της.
Και σα να μην της έφταναν όλα αυτά, μια κλοπή ήρθε να την ταράξει ακόμη περισσότερο. Πρό ημερών η γνωστή τραγουδίστρια έχασε στο κέντρο, όπου εμφανίζεται το βραχιόλι που της είχε χαρίσει ο Διονύσης στην πρώτη τους επέτειο. Η αξία του ανήρχετο στα δύο εκατομμύρια, όμως μόνο αυτό δε νοιάζει την Καιτούλα, η οποία κοντεύει να τρελαθεί από την απώλεια, μια και είχε τεράστια συναισθηματική αξία γι αυτήν. Μάλιστα, όταν ανακάλυψε ότι έλειπε το κόσμημα έβαλε "λυτούς και δεμένους" να το βρούν. Μέχρι και τη Βίσση επιστράτευσε, όμως τίποτε. Το βραχιόλι είχε "κάνει φτερά".