"Μαμά ερωτεύτηκα": Ας μιλήσουμε γι΄αγόρια

24.01.2016
Το κοριτσάκι σου μεγαλώνει πολύ γρήγορα και άρχισε να σου μιλάει γι΄αγόρια; Η αλήθεια είναι πως η πρώτη κρούση έγινε ήδη από νηπιακή ηλικία και σε έκανε να σκας από τα γέλια ή ν΄αγχώνεσαι με τις κουβέντες περί γάμου με το Χ ή το Ψ αγοράκι στο νηπιαγωγείο.

Και τώρα που πήγε στο Δημοτικό τα παιδικά ειδύλλια συνεχίζονται με δώρα όπως αρκουδάκια και σοκολάτες να καταφθάνουν στο σπίτι. Επειδή όμως ο χρόνος - όπως θα έχεις καταλάβει πολύ καλά - κυλάει πολύ γρήγορα και περνά πριν προλάβεις να πεις κύμινο, ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις μια κουβεντούλα με την μικρή σου σαν μαμά και κόρη!

Ας μιλήσουμε λοιπόν γι΄αγόρια!

Όλα έχουν να κάνουν με την ηλικία και την ωριμότητα του παιδιού αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να βρεις τρόπο να προετοιμάσεις το έδαφος. Το μόνο σίγουρο είναι πως όσο κι αν προσπαθήσεις δε θα καταφέρεις να κρατήσεις τον πόνο και την ερωτική απογοήτευση μακριά

1. Τ΄αγόρια αγαπούν τις μαμάδες

Δε χωράει αμφιβολία: αγοράκια και άντρες έχουν την ίδια αδυναμία στη μαμά τους γι΄αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ!

2. Τα αγόρια ξέρουν τι θέλουν

Λοιπόν, τα περισσότερα από τα αγόρια ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν και τι όχι σε αντίθεση με τα κορίτσια που πάντα έχουν αμφιβολίες.

3. Κάθε ερώτηση δεν είναι τυχαία

Όταν ένα αγόρι βομβαρδίζει από φαινομενικά αθώες ερωτήσεις κάτι θέλει να μάθει.

4, Μπορούν να σε προσβάλλουν χωρίς να το καταλάβουν

Απλούστατο: τα αγόρια δεν έχουν τακτ και μιλούν χωρίς να σκεφτούν τι θα πουν.

5. Δε μπορούν να διαβάσουν το μυαλό σου

Ακόμη κι αν κάτι σε πείραξε και κρατάς μούτρα δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβουν την αιτία. Πες ότι έχεις να πεις ευθέως.

6. Δε σε βλέπουν πάντα σαν φίλη

Μπορεί να σε προσεγγίσει φιλικά αλλά δεν είναι πάντα αυτά τα κίνητρα.