Στη δίαιτα του πουρέ και η Σέριλ Κόουλ

27.04.2011
Μετά την Τζένιφερ Άνιστον, την Γκουίνεθ Πάλτροου, τη Μαντόνα και την Μπιγιονσέ, ήρθε η σειρά και της Σέριλ Κόουλ να δοκιμάσει την πιο επιτυχημένη μέθοδο αποτοξίνωσης για το ξεκίνημα της καριέρας της στις ΗΠΑ.

Μετά την Τζένιφερ Άνιστον, την Γκουίνεθ Πάλτροου, τη Μαντόνα και την Μπιγιονσέ, ήρθε η σειρά και της Σέριλ Κόουλ να δοκιμάσει την πιο επιτυχημένη μέθοδο αποτοξίνωσης για το ξεκίνημα της καριέρας της στις ΗΠΑ.

Η βρετανίδα τραγουδίστρια φημολογείται πως ακολουθεί πιστά τη δίαιτα του πουρέ, την νεότερη εκδοχή της "baby food diet" (φάε όπως το μωρό σου).

Η Κόουλ που σε εμφάνισή της τον προηγούμενο μήνα είχε πάρει μερικά κιλάκια και είχε κάνει μαγουλάκια, πλέον αλέθει όλες της τις τροφές τις οποίες καταναλώνει σε μορφή πουρέ.

Την έμπνευση για την εν λόγω αποτοξινωτική δίαιτα είχε και υλοποίησε η διάσημη γυμνάστρια Tracy Anderson που προτείνει την κατανάλωση 14 μερίδων πολτοποιημένων τροφών μέχρι το απόγευμα που επιτρέπεται να φας ένα γεύμα σαν ενήλικας.

Μιλώντας για την δίαιτα του πουρέ, η Άντερσον είχε αποκαλύψει στο Hollyscoop :

"Υιοθέτησα την μέθοδο αυτή για να μπορείς να κάνεις αποτοξίνωση αλλά ταυτόχρονα να καταναλώνεις τις τροφές που χρειάζεσαι. Ήμουν πολύ προσεκτική για τις τροφές που συμπεριέλαβα. Έψαχνα ένα τρόπο να βοηθήσω τις πελάτισσές μου να απαλλαγούν τόσο από τις τοξίνες των τροφών όσο και από τις κακές διατροφικές τους συνήθειες ενώ ταυτόχρονα βοηθούν το πεπτικό τους σύστημα να λειτουργεί στην εντέλεια".

Το θετικό είναι πως μπορείς να τρως ποικιλία τροφών, ακόμα και πουτίγκα σοκολάτας, smoothie φρούτων, κρέμες, σούπες αλλά το απογευματάκι τρως και στερεά τροφή όπως άπαχο κρέας με λαχανικά.

Η Σέριλ που πέρσι βίωσε ένα άσχημο διαζύγιο ενώ προσβλήθηκε και από ελονοσία, έχασε πολλά κιλά. Φέτος θέλησε να αποκτήσει και πάλι κορμί με καμπύλες αλλά πήρε μερικά κιλά παραπάνω. Εκεί την ανέλαβε η Άντερσον με την διάσημη μέθοδο γυμναστική της (Tracy Anderson Method) και με την μωρουδιακή δίαιτά της.

Η πρώην κυρία Κόουλ, θέλει να δείχνει όσο πιο σέξι και λαμπερή γίνεται για να εμφανιστεί πιθανότατα στο σόου "X Factor" ως κριτής στο πλευρό του Σάιμον Κόουελ.

Κατερίνα Πατούλια

Aκολούθησέ μας και στο FACEBOOK/ www.facebook.com/womenonly.gr