Το αδυνατιστικό smoothie της Τζέσικα Σίμπσον

08.10.2012
Ψάχνεις μια ωραία ιδέα για να χορταίνεις το πρωί χωρίς να γεμίζεις θερμίδες. Φυσικά, θέλεις κάτι που να φτιάχνεται γρήγορα αλλά και να σε γεμίζει ενέργεια χωρίς παράλληλα να χαλάει τη δίαιτά σου.

Ο μάγος προπονητής της νέας μανούλας Τζέσικα Σίμπσον, ακούει στο όνομα Χάρλεϊ Πάστερνακ (Harley Pasternak) και αποκαλύπτει στο Glamour τη συνταγή για το καλύτερο και πλέον αδυνατιστικό smoothie.

Το τέλειο πρωινό αδυνατιστικό ρόφημα- Συστατικά

5 ωμά αμύγδαλα

ένα κόκκινο μήλο

μια μπανάνα

¾ του φλιτζανιού άπαχο στραγγιστό γιαούρτι

μισή κούπα γάλα χωρίς λιπαρά

λίγη κανέλα για το πασπάλισμα

Προετοιμασία:

Βάζεις τα υλικά στο μπλέντερ. Αν δεν έχεις μπλέντερ, τα χτυπάς στο μούλτι, κόβοντας πρώτα τη μπανάνα και το μήλο σε κομμάτια για να χωρέσουν. Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν θέλεις προσθέτεις και πάγο.

Τι τρώει η Σίμπσον;

Η Τζέσικα, ξεκινά το πρωινό της με το ρόφημα αυτό και πλέον απέχει μερικά κιλά από το επιθυμητό για εκείνη βάρος. Αυτή τη στιγμή, ο γιος της τραγουδίστριας, ο μικρός Maxwell έχει γίνει 4 μηνών και η σταρ που ακολουθεί τη διατροφή των ''Weight Watchers'' μοιράζεται μαζί μας πως τρέφεται και την υπόλοιπη ημέρα:

Στις 7 το πρωί, μετά το θηλασμό του Μάξουελ, η Τζέσικα καταναλώνει ένα σάντουιτς με ασπράδια αυγού, πιπεριές, και τυρί χωρίς λιπαρά. Εννοείται πως για έξτρα ενέργεια απολαμβάνει το σμούθι που φτιάξαμε παραπάνω.

Εννιά το πρωί και μετά την γυμναστική της, η Σίμπσον καταναλώνει ένα φρουτένιο σνακ επιλέγοντας ανάμεσα σε μούρα, πεπόνι ή γκρέιπφρουτ.

Στη μία το μεσημέρι, η Τζέσικα απολαμβάνει το μεγαλύτερο γεύμα της ημέρας. Σαλάτα με σπανάκι και ψητό κοτόπουλο και ένα αχλάδι.

Δύο το μεσημέρι και μετά από τη βόλτα με το μικρό γιο τη, η Τζέσικα απολαμβάνει ένα σμούθι με μούρα.

Είναι πλέον 6 και μισή και το απογευματινό γεύμα της Σίμπσον περιλαμβάνει ψάρι με ψητά λαχανικά.

Αν πεινάσει, η τραγουδίστρια απολαμβάνει μια μπάρα δημητριακών!