Κούρτνεϊ Καρντάσιαν: πώς έχασε ολόκληρα 20 κιλά

08.01.2013
Μπορεί η Κιμ Καρντάσιαν να διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη, είναι η αδερφή της Κούρτνεϊ εκείνη που έχει κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας κι αυτό γιατί ποζάροντας στο εξώφυλλο του περιοδικού Us Weekly, η 33χρονη τιβί σταρ δείχνει με θάρρος πως μπορεί μια γυναίκα να χάσει 20 κιλά μέσα σε 6 μήνες.

Η Κούρτνεϊ που γέννησε το δεύτερο παιδάκι της στις αρχές Ιουλίου, έχει χάσει ήδη τα 20 παραπανίσια κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης και ζυγίζει πλέον 48 κιλά. Βέβαια, το να φτάσει η ζυγαριά της να δείχνει το 48, δεν ήταν κάτι εύκολο. Όπως παραδέχεται η μικρότερη Καρντάσιαν, η απώλεια των κιλών της δεύτερης εγκυμοσύνης ήταν πιο δύσκολη.

Η Κούρτνεϊ απευθύνθηκε στην Τρέισι Άντερσον (Tracy Anderson's) που με την ειδική της διατροφή με μικρές μερίδες; γευμάτων, τα 90 λεπτά προγράμματα γυμναστικής που στηρίζονται στο χορό, κατάφερε να χαρίσει στην μικρή Καρντάσιαν το σώμα που είχε πριν την δεύτερη εγκυμοσύνη.

Τα μυστικά της Κούρτνεϊ:

Περπάτημα: η Καρντάσιαν έχει εξοπλιστεί με καρότσι που μπορεί να βάλει και τα δύο της παιδιά και με αυτό κάνει ατελείωτες βόλτες.

Η Τρέισι: με τη βοήθεια της Τρέισι Άντερσον, η Κούρτνεϊ γυμνάζεται στις 7 το πρωί για να μην έχει ενοχές ως νέα μανούλα.

Και η Κιμ στο παιχνίδι: η Κούρτνεί βοηθά την Κιμ και η Κιμ την Κούρτνεϊ. Όταν μία από τις δύο βαριέται να γυμναστεί, η άλλη της δίνει κίνητρο.

Οι λιχουδιές: Δεν ακολουθεί σκληρή δίαιτα. Προτιμά όταν το νιώθει, να τρώει κάποια λιχουδιά, όπως τα κουλουράκια βουτύρου από την Αρμενία που φτιάχνει η ξαδέρφη της.

Κι από θερμίδες; Η Κούρτνεϊ δεν μετράει θερμίδες αλλά προσπαθεί να μην το παρακάνει με το φαγητό και να απολαμβάνει μικρά γεύματα.

Το μενού:

Πρωινό: Ένα πρωτεϊνικό ρόφημα με μπανάνα, μήλο, γιαούρτι χωρίς λιπαρά, γάλα, αμύγδαλα, κανέλα και μια κουταλιά από το συμπλήρωμα πρωτείνης με την υπογραφή της Κιμ Καρντάσιαν με γεύση βανίλια.

Μεσημεριανό: φιλέτο ψαριού με σαλάτα αβοκάντο.

Βραδινό: Σούπα βελουτέ με κολοκύθα ή ντομάτα, αγγούρι

Σνακ: σέλινο με σάλτσα χούμους από πολτοποιημένα ρεβίθια και πράσινο τσάι.

Έξτρα τιπς: η Κούρτνεί θηλάζει ακόμα γι' αυτό και δεν καταναλώνει ούτε γουλιά αλκοόλ.

Ο σύντροφος της Κιμ, Σκοτ Ντίσικ, λατρεύει τις καμπύλες της αλλά της δίνει κίνητρο να γυμναστεί αφού την λατρεύει και όπως είναι αλλά και με λιγότερα κιλά.

Κ.Π