Λάουρα Νάργες: πώς έχασε τα περιττά κιλά

17.01.2013
Η Λάουρα Νάργες, η συμπαθητική παρουσιάστρια έχει αποδειχτεί σε σωστό εξολοθρευτη. Κάθε εβδομάδα, η Λάουρα- που συμμετέχει στο Dancing with the stars 3- είναι υποψήφια προς αποχώρηση αλλά τελευταία στιγμή τη γλιτώνει.

Φυσικά, εκτός από τις χορευτικές ικανότητες της Νάργες, είναι και το άκρως βελτιωμένο σώμα της αυτό που την σώζει.

Πώς κατάφερε όμως η σέξι Λάουρα να σφίξει το κορμί της και να φτάσει από τα 57 στα 53 κιλά;

Η μάχη για το τέως κορίτσι του Θέμου με τα κιλά ξεκίνησε πέρσι, οπότε και συνειδητοποίησε πως έχει πάρει βάρος. Η ίδια αποκαλούσε τον εαυτό της ντουλάπα και τουλούμπα αλλά εξομολογούνταν πως δεν μπορούσε να κόψει τις πίτσες και τις τηγανιτές πατάτες.

Γρήγορα, η Λάουρα έφτασε σε σημείο που δεν ήθελε να βλέπει έτσι το σώμα της και ξεκίνησε διατροφή που επέτρεπε μεν τα πάντα αλλά με μέτρο. Η διατροφή της περιλάμβανε κυρίως κοτόπουλο, βραστά, συγκεκριμένη ποσότητα ρυζιού ενώ απέφευγε τους υδατάνθρακες (ωμιά, μακαρόνια, ρύζια και σοκολάτες ).

Στην προσπάθειά της να χάσει βάρος η Λάουρα εμπιστεύτηκε τον personal trainer Μάνου Γαλανού αλλά πλέον γυμνάζεται μόνο με το χορό.

Η μεγαλύτερη θυσία που έκανε η λαμπερή παρουσιάστρια ήταν τα γεύματα με φίλους, ειδικά τα βράδια. Η Λάουρα είχε τονίσει στους κολλητούς της πως ήθελε συμπαράσταση στην προσπάθεια αδυνατίσματος. Ακόμα κι όταν έφταναν να παραγγείλει έτοιμο φαγητό, η Νάργες απέφευγε τα λιπαρά και προτιμούσε πιο Light επιλογές όπως ψητά και σαλάτες χωρίς σάλτσες.

Το σημαντικό για τη Λάουρα είναι να ξέρεις ποιες τροφές σε φουσκώνουν και να τις αποφεύγεις. Φυσικά κι η ψυχολογία παίζει το ρόλο της. Όσο βλέπεις το σώμα σου να αλλάζει, τόσο παίρνεις θάρρος για να τα καταφέρεις.

Κι από προπόνηση; Φέτος η Λάουρα κάνει εντατικές πρόβες για το Dancing with the star και με 4-5 ώρες χορού καθημερινά, μπορεί να τρώει περισσότερο αλλά ταυτόχρονα βλέπει στο σώμα της την επιθυμητή σύσφιξη.

Όταν δεν χορεύει η Λάουρα ανεβαίνει στο διάδρομο ή πέφτει στο στρώμα και κάνει κοιλιακούς.