Το πρωινό της Μπέκαμ: τροφές που αδυνατίζουν

30.03.2013
Τα μυστικά για ένα πρωινό γεύμα που σε γεμίζει ενέργεια αλλά παράλληλα σε αδυνατίζει, αποκάλυψε η Βικτόρια Μπέκαμ στο περιοδικό "Harper's Bazaar".

Πάντα αναρωτιόμασταν πως διατηρείται η Βικτόρια Μπέκαμ σε τέτοια φόρμα. Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, η Βικτόρια απολαμβάνει ένα σούπερ πρωινό καθημερινά που περιλαμβάνει τσάι μέντας, καφεΐνη και φρούτα.

Μιλώντας στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Harper's Bazaar, η κυρία Μπέκαμ παραδέχτηκε πως ξεκινά τη μέρα της με τσάι μέντας (όπως το είδαμε να το ποστάρει και στο Twitter), ακολουθεί η κατανάλωση διπλού εσπρέσο ενώ ετοιμάζει το πρωινό τον αγοριών.

Η πολύτεκνη μητέρα τεσσάρων παιδιών, ξυπνά στις 6μιση τα χαράματα και διαθέτει μόνο 30 λεπτά για να ντυθεί.

Γιατί όμως επιλέγει τσάι μέντας; το εν λόγω τσάι βοηθά την πέψη ενώ χαρίζει στον εγκέφαλο τη συγκέντρωση που χρειάζεται για να τα βγάζουμε πέρα μια κουραστική ημέρα, χάρη στο άρωμα και τη γεύση του, που κρατούν τον εγκέφαλο σε εγρήγορση.

Το πρωινό κλείνει με τσιμπολόγημα φρέσκων φρούτων. Τώρα αν καίγεσαι να μάθεις τι περιλαμβάνει το μεσημεριανό της Posh, μάθε πως πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει το σούσι, το οποίο λατρεύει η ίδια και τα παιδιά της!

Κα. Π