Οι ευεργετικές ιδιότητες του μπρόκολου κατά του καρκίνου του στόματος

24.09.2020
Οι ευεργετικές ιδιότητες του μπρόκολου κατά του καρκίνου του στόματος
Πρόσφατες κλινικές δοκιμές επιστημόνων του Πανεπιστημίου του Pittsburg σε ποντίκια απέδειξαν ότι η σουλφοραφάνη που αποτελεί συστατικό του μπρόκολου ενεργοποίησε την άμυνα των κυττάρων και μείωσε τους όγκους του καρκίνου του στόματος.

Τα σημαντικά ευρήματα της συγκεκριμένης έρευνας δίνουν ελπίδες για πιθανή προστασία και των ανθρώπων από τον καρκίνο του στόματος αλλά και άλλων μορφών καρκίνου όπως του λαιμού, του κεφαλιού και του τραχήλου με τα μέσα που προσφέρει μια νέα θεραπεία γνωστή και ως “πράσινη χημειοπροφύλαξη.”

Η συνέχεια στο Itrofi.gr