Σε τελευταία ανάλυση, εξήντα εκατομμύρια Γάλλοι που τα προτιμούν και τα έχουν αναδείξει σε μια από τις εθνικές τους γαστρονομικές λιχουδιές, δεν μπορούν να κάνουν λάθος.
Ιδιαίτερα αγαπητά στη γαλλική κουζίνα αλλά και στην πατρίδα μας -ιδιαίτερα στην Κρήτη -και με ιστορία που φθάνει μέχρι τη Παλαιολιθική εποχή, τα σαλιγκάρια ή αλλιώς οι σάλιαγκες ή χοχλιοί, αποτελούν όχι μόνο μια εξαιρετική λιχουδιά αλλά και μια τροφή υψηλής διατροφικής αξίας.
Η συνέχεια στο itrofi.gr