Τι επιλέγουν οι celebrities για πρωινό;

19.11.2021
Τι επιλέγουν οι celebrities για πρωινό;
Πρωτεϊνη αλλά και μερικές ένοχες απολαύσεις

Έχετε κοιτάξει ποτέ ηθοποιούς, τραγουδίστριες και μοντέλα και αναρωτήθηκες τι τρώνε και έχουν τόσο υπέροχο σώμα;

Το 7ήμερο πλάνο για απώλεια βάρους: Πώς να προετοιμαστείς για την επιτυχία

Η διατροφολόγος Claire Basely αξιολογεί τα πρωινά γεύματά των stars και εξηγεί εάν πρέπει ή όχι να ακολουθήσουμε τα βήματα τους. Από smoothies μέχρι τηγανίτες, και από χυμούς μέχρι αυγά, αυτά είναι τα πρωινά γεύματα που επιλέγουν οι celebrities:

Chrissy Teigen


Η Chrissy αποκάλυψε ότι δεν της αρέσουν καθόλου οι επιλογές πρωινού με ζάχαρη - αντίθετα, όλα έχουν να κάνουν με την πρωτεΐνη και τα λαχανικά. «Πρέπει να τρώω αυγά κάθε μέρα», λέει το μοντέλο. «Μου αρέσει το πρωινό που περιλαμβάνει δύο αυγά, μπέικον γαλοπούλας, αβοκάντο σε φέτες και ψητές ντομάτες. Αν κάνω τηγανίτες θα θέλω απλώς να πάω για ύπνο».

Η Claire λέει: Ένα πρωινό πλούσιο σε πρωτεΐνες μπορεί να σε κρατήσει χορτάτοη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, το επεξεργασμένο κρέας και η καυτερή σάλτσα μπορεί να έχουν πολύ αλάτι, επομένως ίσως είναι πιο υγιεινό να τα απολαμβάνεις μόνο περιστασιακά.

Karlie Kloss


Το μοντέλο έχει μοιραστεί την αγαπημένη της συνταγή για smoothie για πρωινό. «Αν είμαι στο σπίτι μου στη Νέα Υόρκη, μου αρέσει να φτιάχνω νόστιμα σέικ πρωτεΐνης με σκόνη πρωτεΐνης σοκολάτας, γάλα αμυγδάλου και μπανάνα ή βατόμουρα».

Η Claire λέει: Δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό το πρωινό, αλλά δεν χρειάζεται να καταναλώνουμε συμπληρώματα πρωτεΐνης καθώς παίρνουμε ήδη άφθονη πρωτεΐνη στη διατροφή μας. Η Karlie θα μπορούσε να δοκιμάσει να προσθέσει λίγη βρώμη και σπόρους λιναριού στο σέικ για ένα πιο ισορροπημένο πρωινό.

Gigi Hadid


Η Gigi προτιμά μια εναλλακτική επιλογή χορτοφαγικής πρωτεΐνης - τα φασόλια. «Συνήθως τρώω πρωινό ή πίνω καφέ πριν κάνω οτιδήποτε. Μου αρέσει η ομελέτα, το μπέικον και το τοστ. Πίνω χυμό πορτοκαλιού και καφέ πάντα. Ο φίλος μου, επειδή είναι Βρετανός, μου έμαθε να τρώω φασόλια για πρωινό, οπότε αυτό τρώω τον τελευταίο καιρό».

Η Claire λέει: Τα αυγά ή τα φασόλια στο τοστ είναι ένα υπέροχο ξεκίνημα της ημέρας και ένα ποτήρι χυμό μπορεί να σου δώσει βιταμίνη C! Προσπάθησε να τρως μπέικον μόνο μερικές φορές την εβδομάδα, καθώς είναι πλούσιο σε αλάτι.

Kim Kardashian


Είναι γνωστό πως η Kim είναι λάτρης της δίαιτας Atkins και επιλέγει διαφορετικά πρωινά όλη την εβδομάδα για να διατηρήσει ενδιαφέρον το πρόγραμμα της. Το 2016, ο διατροφολόγος της είπε ότι μία από τις επιλογές του πρωινού γεύματος της Kim είναι ομελέτα με λουκάνικο γαλοπούλας και καπνιστό γκούντα, ελληνικό γιαούρτι και φρέσκα βατόμουρα.

Η Claire λέει: Αυτό το πρωινό είναι αρκετά πλούσιο σε αλάτι από τα επεξεργασμένα λουκάνικα και το τυρί. Έχει πολλή ποικιλία που είναι καλή αλλά στερείται φυτικών ινών - ίσως προσθέσεις λίγη βρώμη στο γιαούρτι.

Blake Lively
Ο personal trainer της Blake έχει μοιραστεί πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την υγιεινή διατροφή της ηθοποιού. «Ξεκινά πάντα πίνοντας ένα ποτήρι νερό όταν ξυπνάει. Για πρωινό, μπορεί να φτιάξει μερικά αυγά μαγειρεμένα σε λάδι καρύδας και να ρίξει μερικά φρέσκα λαχανικά. Αν πεινάει πραγματικά, επειδή το ανθρώπινο σώμα αλλάζει συνεχώς, μπορεί να προσθέσει λίγη βρώμη χωρίς γλουτένη με μερικά φρούτα».

Η Claire λέει: Δύο αυγά παρέχουν μόνο περίπου 180 θερμίδες, οπότε θα πρόσθετα ένα τοστ, ή ένα κομμάτι φρούτο για επιπλέον φυτικές ίνες.

Jessica Biel
Η ηθοποιός λέει ότι αποφεύγει το σιτάρι και τα γαλακτοκομικά όπου είναι δυνατόν, αλλά ξεκινά τη μέρα της με τηγανίτες. «Είναι ένα μείγμα για τηγανίτες Paleo, έχει πολλή καρύδα, χωρίς γλουτένη, χωρίς σιτάρι, χωρίς γαλακτοκομικά», εξήγησε. «Προσθέτω λίγο κάσιους ή βούτυρο αμυγδάλου από πάνω με λίγο μέλι.»

Η Claire λέει: Δεν χρειάζεται να αποφεύγεις ούτε το σιτάρι ούτε τα γαλακτοκομικά, εκτός εάν έχεις αλλεργία ή δυσανεξία ή εάν επιλέγεις να αποφύγεις τα γαλακτοκομικά για ηθικούς λόγους. Η αποκοπή μεγάλων ομάδων τροφίμων μπορεί να οδηγήσει σε ελλείψεις και ανισορροπημένες δίαιτες. Η καρύδα είναι πολύ υψηλή σε κορεσμένα λιπαρά.