Μπορούμε να την απολαύσουμε όχι μόνο στο πρωϊνό γεύμα αλλά και σαν ελαφρύ βραδινό ή, σαν ενδιάμεσο σνακ σε ποικιλία συνδιασμών. Γνωρίστε τα πολλά και γευστικά πρόσωπα της βρώμης, εντάξτε την στην καθημερινή σας διατροφή και απολαύστε τις ευεργετικές της δυνατότητες.
Τα τελευταία χρόνια, έχει αποκτήσει αυξημένη «δημοσιότητα», καθώς πλήθος ερευνητικών μελετών υποστηρίζει την ευεργετική της δράση στην υγεία και το ρόλο της στην πρόληψη ασθενειών. Είναι μια φυσική τροφή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, βιταμίνες, ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο, μαγνήσιο κ.α. που μπορούμε να την καταναλώσουμε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, κάθε μέρα, χωρίς να την βαρεθούμε ποτέ.
Η συνέχεια στο itrofi.gr