ACTIVIA: ρυθμίζει φυσικά τη λειτουργία του εντέρου

20.03.2009
Έχετε ενοχλήσεις στο έντερό σας; Αν ναι, δεν είστε μόνοι. Σύμφωνα με έρευνα του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας και Διατροφής (ΕΛΙΓΑΣΤ), ένας στους πέντε Έλληνες υποφέρει από δυσκοιλιότητα.

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Έχετε ενοχλήσεις στο έντερό σας;

Αν ναι, δεν είστε μόνοι. Σύμφωνα με έρευνα του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας και Διατροφής (ΕΛΙΓΑΣΤ), ένας στους πέντε Έλληνες υποφέρει από δυσκοιλιότητα. Παράλληλα, συμπτώματα όπως πόνος στο έντερο, δυσφορία, πρήξιμο, κακή διάθεση, αλλά και δυσκοιλιότητα, ταλαιπωρούν το 40% των γυναικών, ενώ το πρόβλημα δεν είναι άγνωστο και σε μεγάλο ποσοστό των ανδρών. Η κακή διατροφή, η ελλιπής ενυδάτωση, η έλλειψη άσκησης, το άγχος, αλλά και τα ταξίδια ερεθίζουν το έντερο, με συνέπειες που κυμαίνονται από αδιαθεσία έως αργή κίνηση του εντέρου και μη τακτικές κενώσεις.

Για την αντιμετώπιση αυτών των συμπτωμάτων υπάρχουν πολλές θεραπείες και φαρμακευτικές αγωγές. Όμως, δεν οδηγούν πάντα στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τώρα, είναι εύκολο να βελτιώσετε τη λειτουργία του εντέρου σας με φυσικό τρόπο!

Η λύση - ACTIVIA

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι, τρώγοντας 1 ΑCTIVIA κάθε μέρα για 14 ημέρες, βοηθάτε με φυσικό τρόπο τη ρύθμιση της λειτουργίας του εντέρου σας.

Το ΑCTIVIA βοηθά στην επιτάχυνση του αργού χρόνου διέλευσης (ήπια δυσκοιλιότητα), χάρη στη φυσική προβιοτική καλλιέργεια ActiRegularis. Το ACTIVIA είναι το μοναδικό που περιέχει ActiRegularis, έναν φυσικό, «φιλικό» μικροοργανισμό που παραμένει σε υψηλή συγκέντρωση καθόλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος και επιβιώνει στο πέρασμα από το πεπτικό σύστημα, φτάνοντας «ζωντανός» στο παχύ έντερο όπου ασκεί την ευεργετική του δράση.

Από το ACTIVIA επωφελούνται κυρίως άτομα με αργή διέλευση (ήπια δυσκοιλιότητα), πόνο στο έντερο και φούσκωμα στην κοιλιά. Αλλά, και τα άτομα με φυσιολογική διέλευση μπορούν να ωφεληθούν από την κατανάλωση ACTIVIA, καθώς το ACTIVIA δρα εναρμονίζοντας και όχι επιταχύνοντας τη διαδικασία (δηλαδή δεν επιφέρει διάρροια).

Η επίδραση του ACTIVIA είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη και οι Έλληνες καταναλωτές το επιβεβαιώνουν!

Εδώ και 18 χρόνια, το Ερευνητικό Κέντρο της Danone συνεργάζεται παγκοσμίως με ανεξάρτητους ερευνητές και έχει εκδώσει 28 επιστημονικές μελέτες για το Activia και τον ActiRegularis. Από αυτές, οι 12 είναι κλινικές μελέτες στις οποίες συμμετείχαν 700 εθελοντές από διαφορετικές χώρες.

Παράλληλα, η εταιρία DANONE με την υποστήριξη του Παγκόσμιου Οργανισμού Γαστρεντερολογίας (WGO) διενέργησε μια Παγκόσμια Μελέτη στην οποία συμμετείχαν 9 χώρες και πάνω από 27.000 καταναλωτές με προβλήματα στο έντερο, οι οποίοι κατανάλωναν ACTIVIA καθημερινά για 14 ημέρες.

Στην Ελλάδα η μελέτη έγινε με τη συνεργασία του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας και Διατροφής (ΕΛ.Ι.ΓΑΣΤ.) και την Ελληνική Εταιρία Γενικής Ιατρικής (ΕΛ.Ε.ΓΕ.ΙΑ) όπου συμμετείχαν 137 Έλληνες γιατροί και 1.380 Έλληνες καταναλωτές. Σύμφωνα με τα Ελληνικά αποτελέσματα, μετά την κατανάλωση ACTIVIA, 8 στους 10 είδαν βελτίωση σε 14 ημέρες, ενώ 9 στους 10 θα συνεχίσουν να το καταναλώνουν ως το καθημερινό τους γιαούρτι.

Το ACTIVIA πείθει με τη γεύση του!

Το ACTIVIA έχει μία ιδιαίτερα απαλή γεύση που μπορεί να καταναλώνεται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας από όλους (παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω), ως μέρος μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Διατίθεται στο εμπόριο σε 8 υπέροχες γεύσεις: στραγγιστό, αγελαδινό, φράουλα, ροδάκινο, δαμάσκηνο, ακτινίδιο, δημητριακά και σύκο.

Ακόμα κυκλοφορεί και σε δροσιστικό ρόφημα με τρεις απολαυστικές γεύσεις: φράουλα-ακτινίδιο, βύσσινο-βανίλια και δημητριακά.