Πρωινό, το πιο σημαντικό γεύμα

28.01.2008
Το πρωινό αποτελεί το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και δεν θα πρέπει να παραλείπεται, γιατί αυτό είναι που μας δίνει την απαραίτητη ενέργεια και δύναμη για να ανταπεξέλθουμε στους έντονους ρυθμούς της ζωής μας. Εμείς σας προτείνουμε 4 εναλλακτικές λύσεις για ένα πρωϊνό πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, που θα ... γεμίσει τις
Το πρωινό αποτελεί το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και δεν θα πρέπει να παραλείπεται, γιατί αυτό είναι που μας δίνει την απαραίτητη ενέργεια και δύναμη για να ανταπεξέλθουμε στους έντονους ρυθμούς της ζωής μας. Εμείς σας προτείνουμε 4 εναλλακτικές λύσεις για ένα πρωϊνό πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, που θα ... γεμίσει τις "μπαταρίες" σας με την απαραίτητη ενέργεια για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού σας.

*1 ποτήρι γάλα άπαχο με μούσλι και φρούτα, καφές. Αργό αλλά απολαυστικό πρωϊνό γι' αυτούς που τους αρέσει να ξυπνούν πολύ πριν την ώρα που πρέπει να πάνε στο γραφείο.
*Αυγό βραστό ή ποσέ, μπεϊκον (μόνο κρέας, χωρίς λίπος), τυρί κίτρινο άπαχο (light), 2 φέτες ψωμί και ένα ποτήρι γάλα άπαχο ή χυμός φρέσκων φρούτων, καφές, για άτομα ίδιας κατηγορίας, για λίγο περισσότερο βιαστικούς.
*1 τοστ (2 φέτες ψωμί, τυρί άπαχο, 1 φέτα γαλοπούλα και ντομάτα, χωρίς βούτυρο) και χυμός φρούτων ή γάλα, καφές, για περισσότερο βιαστικούς.
*Φρυγανιές σικάλεως ή κουλούρι Θεσσαλονίκης με τυρί άπαχο και τυποποιημένος χυμός φρούτων. Τρίγωνα τυράκια light και κουλούρι από τον κουλουρά του φαναριού αποτελούν ιδεώδη λύση πρωϊνού μέσα στο αυτοκίνητο, την ώρα που ακίνητοι περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας να περάσετε το φανάρι, που ήδη σας έχει πιάσει για 4η φορά.