Vie από την Knorr!

19.02.2008
Το vie δεν είναι χυμός, είναι κάτι πιο ουσιαστικό. Είναι μόνο φρούτα και λαχανικά προσεκτικά επιλεγμένα για τη θρεπτική τους αξία. Κάθε μπουκαλάκι 100ml είναι φτιαγμένο από 200g φρούτων και λαχανικών. Περιέχει τουλάχιστον από δύο φρούτα και δύο λαχανικά με σκοπό να δίνει ποικιλία θρεπτικών συστατικών από φυσικές πηγές.

Το Vie δεν είναι χυμός, είναι κάτι πιο ουσιαστικό. Είναι μόνο φρούτα και λαχανικά προσεκτικά επιλεγμένα για τη θρεπτική τους αξία. Κάθε μπουκαλάκι 100ml είναι φτιαγμένο από 200g φρούτων και λαχανικών. Περιέχει τουλάχιστον από δύο φρούτα και δύο λαχανικά με σκοπό να δίνει ποικιλία θρεπτικών συστατικών από φυσικές πηγές. Μεταξύ των φρούτων είναι πάντα και μια ασερόλα. Τι είναι η ασερόλα; Ένα ζουμερό φρούτο σαν κεράσι από τη Βραζιλία που είναι 30 φορές πιο πλούσιο σε βιταμίνη C από τα πορτοκάλια.

 

Έτσι το Vie είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και φυσικά αντιοξειδωτικά. Η βιταμίνη C ενισχύει το ανοσοποιητικό και τονώνει τη φυσική άμυνα του οργανισμού. Θωρακίζει, λοιπόν, τον οργανισμό μας και μας χαρίζει καλή υγεία και ενέργεια. Τα αντιοξειδωτικά προστατεύουν τα κύτταρά μας από τη φθορά και τη γήρανση. Τα κύτταρά μας κινδυνεύουν από την οξείδωση όπως κινδυνεύει να σκουριάσει κάτι που ξεχνάμε στη βροχή. Για να καταλάβετε πώς δρουν τα αντιοξειδωτικά, υπάρχει ένα πολύ απλό πείραμα:

 

Κόβεις 2 φέτες μήλο και βρέχεις τη μία μόνο με λεμόνι. Όσο περνάει η ώρα, η φέτα που έχει βραχεί με λεμόνι δεν μαυρίζει, ενώ η άλλη μαυρίζει. Η αιτία; Τα αντιοξειδωτικά του λεμονιού αναστέλλουν την οξείδωση που αλλιώς θα προκαλούσε φθορά στα κύτταρα. Vie, λοιπόν! Μια απόλαυση που κάνει καλό!